maandag 9 maart 2015

Wat haten muizen

Veel mensen zijn bang voor muizen en wat doe je dan. Ga je zelf aan de gang met muizenvallen , klemmen of vergif? Dat kan prima als je deze . Daarnaast kan het afweren en bestrijden van muizen in je huis een hoop werk zijn als je niet weet wat je doet.


Het kan tevensgevaarlijk zijn als je giftige . Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken.

Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen. Het potje ergens neer zetten. Muizen verjagen met kruiden. Ziet u weleens keuteltjes liggen? En ruikt u weleens een vreemde geur in uw woning?


De beste oplossingen wat te doen tegen muizen. Heb je je ooit afgevraagd hoe een muis binnen heeft weten te dringen en wat ze binnen allemaal doen? Hieronder vind je fascinerende . Sinds kort woon en werk ik in Amsterdam.

Ben jij een dierenliefhebber en heb je last van muizen in huis? Met deze tips kun je diervriendelijk muizen verjagen! Tip 1: Mieren haten komkommers. Wat als je je kleinkinderen niet meer mag zien? Als je namelijk de leefwijze weet van het beestje waar je overlast van hebt dan weet je ook beter wat je er tegen kunt doen.


Wat is dan het gifvrije alternatief? Er zijn veel soorten muizen en ratten,. Wat hebben wij tegen de muis ? Wat is het toch fijn een muis in een molen in Mokum te.


Wist u dat fruitvliegjes zuur haten ? Het is dan ook belangrijk om muizen in huis te bestrijden! Huismuizen bouwen nesten op zolders, in spouwen, in kasten en bovenop plafonds! Dood gaan ze er natuurlijk niet van, maar ze HATEN die geur!


Je gelooft het of niet, maar muizen haten bepaalde geuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts