woensdag 1 juli 2015

Bedrijfsleider melkvee

Bedrijfsleider melkveebedrijf vacatures. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Agriwerker werft en selecteert bedrijfleiders melkvee in binnen en buitenland. Bijk de vacatures bedrijfsleider melkvee , melkveehouderij. Ben je toe aan een volgende stap in de melkveehouderij ? Bekijk onze vacatures voor bedrijfsleiders melkveehouderij.


Je komt als bedrijfsleider te werken voor een melkveebedrijf in Oost Duitsland. Je komst als (assistent) bedrijfsleider te werken voor een grootschalig melkveebedrijf in . Het betreft hier een melkveebedrijf met ongeveer melkkoeien en bijbehorend jongvee. Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar iemand die tot 5 . Op dit bedrijf worden ruim 5koeien gemolken en het . Voor een melkveebedrijf in de omgeving van Leipzig (Duitland) zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider. Nederland en in het buitenland. Heb jij passie voor melkvee ? Wil jij graag (leren) organiseren?


Dan is deze functie iets voor jou! See this and similar jobs on . Voor het melkveebedrijf van 1koeien zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider die verantwoordelijk wordt voor het melken en voeren van de . Farm Recruitment is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het Werven en Selecteren van Farm Managers wereldwijd. Er worden 1koeien gemolken, 1stuks jongvee. Het project Floating Farm in Rotterdam heeft met Albert Boersen uit het Friese Haulerwijk een bedrijfsleider gevonden.


Vee-, vlees - en melkproducenten plannen, organiseren en fokken boerderijdieren zoals runderen, varkens, . Melkveehouders en andere rundveehouders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts