donderdag 2 juli 2015

Krimpmof pvc gres

Om de juiste afdichting te verkrijgen, . Voor het kunnen realiseren van een overgang naar ander materiaal. Voorzien van KOMO keurmerk. PVC krimpmof PVC krimpmof , voor de overgang van PVC naar ander . Hallo,Ik ben een gresbuis aan het aansluiten op PVC met zo een overgangsstuk.


Het overgangsstuk is voor een gresbuis van 1mm.

Mijn vraag is nu: is een overgangsstuk hetzelfde als een krimpmof ? Krimpmof of EPDM verloop okt. Gresbuis vervangen okt. Voor aansluiting van PVC buizen op grès - of gietijzeren buizen. Deskundig advies en snelle levering. Overgangsstuk grès naar pvc.


PE op beton, gres , koper, RVS enz. Verloopstuk voor de het verloop van PVC buis naar gres of andersoortige buizen.

De ene kant van de krimpmof is voorzien van van een standaard lijmmof, . Om afdichting te krijgen op de spie-einden van grès buizen worden tokrolringen bijgeleverd. De PVC - gres overgangsstukken hebben eenzijdig een PVC-manchetverbinding en aan de andere zijde een krimpmof voor de verbinding met . Om u nog beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site.


Riolering aanleggen of riolering vervangen? Alles voor de riolering vind je bij GAMMA: rioleringsbuizen, rioolput en pvc bocht. Bekijk nu het assortiment. Ik weet niet hoe groot de afvoerbuis is, maar er zijn pvc gres.


Eenvoudig online bestellen. FICHE N°: Bedrijf: Project: DatuMateriaal: PVC ( polyvinylchloride). Flexibele Koppelingen 40mm.


Eerst de juiste diameter van de gresbuis opmeten dan naar de vakman een krimpmof halen Ik . Buizen en Afvoer, Overige typen, Pvc , Ophalen of Verzenden, kopen en verkopen tegen een. Riool hulpstukken: - 1x pvc krimpmof van gres naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts