donderdag 2 juli 2015

Hoe hoog moet een vlaggenmast zijn

Hoe belangrijk is de juiste lengte van een vlaggenmast ? Welke lengte vlaggenmasten zijn er? Het is een onderdeel van onze geschiedenis wat hoog in het vaandel staat. De juiste lengte vinden voor uw vlaggenmast kan lastig zijn. Hoe hoog moet de vlaggenmast bij uw woning zijn ?

Lees hier wat de ideale hoogte van een vlaggenmast. Er moet immers wel sprake zijn van een symmetrische verhouding tussen. Dan is het verstandig om een vlaggenmast te kiezen die zeker net zo hoog is als het pand zelf.


Zowel een vlag als een vlaggenmast kan je tegenwoordig heel gemakkelijk online. Maar hoe hoog moet een vlaggenmast nu eigenlijk zijn ? Ik ga er natuurlijk vanuit dat ik slaag en de traditie luidt dat je een tas op hangt aan een vlaggenmast. Een vlaggenmast is hoog en staat verticaal, een vlaggenstok kan ook schuin of horizontaal.

Dit is misschien een rare vraag. Veel gebruikte materialen zijn polyester, aluminium en hout. Des te dichter de vlaggenmast bij de gevel staat, des te lager de vlaggenmast eigenlijk moet zijn. Staat de mast ver van het pand of moet deze gezien worden vanaf een . Bent u benieuwd hoe het zit met de garantie bij Holland Vlaggen? Natuurlijk kunnen er omstandigheden zijn waardoor u van.


Vlaggenmasten en vlaggen in alle soorten en maten vindt u bij vlag- en mastenspecialist. Om lang plezier van uw vlag te hebben, kiest u bij voorkeur voor een. Ook in hout zijn wij druk doende een volledig groene variant te. Het plaatsen van een vlaggenmast moet niet onderschat worden.


Om een vlag uit te kunnen hangen is er een vlaggenstok of vlaggenmast nodig. Dank zij onze ervaring en know- how van constructies, techniek en materialen leveren wij. Deze ruimte moet wel vrij zijn rondom de vlaggenmast.


De vlaggenmast met banierhouder is ideaal voor hoogformaat vlaggen met zoom. Alle vlaggenmasten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen voor het . Lees meer over de regelgeving op deze pagina.

Ontbrekend: hoog Vlaggenmasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts