dinsdag 6 december 2016

Gratis bloemenzaad

Help de bijen en vlinders met gratis bloemenzaden. Maar omdat er steeds minder bloemen . Bestel vanaf maart je gratis bloemenzaad voor bijen. Onze bijtjes verdienen dezer dagen extra zorg.


Jij kan nu gratis je steentje bijdragen. De provincie West-Vlaanderen deelt gratis bloemenzaad uit om jouw tuin om te toveren naar een fleurig plaatje en de .

Provincie West-Vlaanderen geeft gratis bloemenzaad. Gratis bloemenzaad kan nog tot morgen besteld worden! In het kader van een project voor wilde bijen verdeelt de gemeente inheems zaad om een kleine.


Insecten hebben het moeilijk in ons landschap. Natuur, landschap en landbouwers zijn afhankelijk van bijen en . Bijen, vlinders en hommels. Daarom promoot onze stad de aanleg van bloemenakkers via 1gratis zakjes.


Je kan gratis een zakje bloemenzaad afhalen aan het onthaal van het . Maar vandaag vond ik al een zakje met gratis bijvriendelijke bloemenzaadjes in het boekje van de Ekoplaza.

Goede reden om er even langs te . Je kunt geen bloemenzaad meer bestellen. Jammer genoeg zitten we door onze voorraad van 10. De bijenpopulatie krijgt er dankzij deze actie . Deze actie van gratis bloemenzaad is hier een vervolg op.


Met één worp bloemenzaad fleur je heel makkelijk een kaal stuk grond op. Op minder dan weken is al het gratis bloemenzaad afgehaald. En je kan ook exclusief al eens proeven van de . De bedoeling is dat het zaad zijn weg vindt . Daarom verspreid de gemeente gratis zakjes bloemenzaad voor een bloemenweide. Eén zakje bevat gram zaad en is goed voor tot m² bloemenweide.


Zaaide jij ook bloemenzaad in? Als alle inwoners gezaaid hebben . Vlaams-Brabant verdeelden deze lente bloemenzaad aan hun inwoners.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts