woensdag 4 oktober 2017

Hydrokultuur

Het is een kweekwijze die steeds . Lees alles over hydrocultuur planten. Hoe worden deze planten geweekt, hoe moet je het opmaken en hoe moet je het onderhouden? Je leest het hier allemaal!


Er is wel een opmars bezig bij het thuiskweken van planten op hydrocultuur omdat . Partner en leverancier voor project- en interieurbeplanters.

Hydrocultuur is een teeltwijze die al veel langer bestaat dan vandaag. Bovendien is hydrocultuur. Hydrokultuur is het kweken van (kamer-)planten op een substraat van gebakken kleikorrels. Er wordt geen gebruik gemaakt van aarde en de . Benodigdheden: water, zaden en een groeikit.


Plant de zaden, de stekpluggen zijn absorberend en ze. Deze planten zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en hebben weinig water nodig. Je hoeft maar één keer per maand water te geven.

Op hydrocultuur is minder frequente verzorging nodig dan wanneer de planten in aarde staan. Vooral groene en bonte planten worden op hydrocultuur gezet. Op kantoren en in openbare gebouwen merkt u steeds vaker plantenbakken met hydrocultuur planten in. Dit komt omdat hydrocultuur kamerplanten weinig . In plaats van gewone potgrond haalt de plant zijn voedingsstoffen uit.


Nu de zon weer lekker schijnt, kunnen de paprika-, komkommer- en tomatenplantjes overdag naar buiten. Maar de afgelopen weken was het . Onder hydrocultuur verstaat men het kweken van een gewas in water. In dit water zijn de noodzakelijke voedingsstoffen toegevoegd. Heel wat bedrijven en particulieren zijn u al voorgegaan. Wij verzorgen de levering en het onderhoud van binnenbeplanting op basis van hydrocultuur.


Voor zowel particulier als zakelijke klant bieden wij een compleet assortiment planters en planten. Op basis van hydrocultuur of semi-hydro. Voorzie uw kantoor van hydrocultuur planten voor een optimale groenvoorziening. Neem nu contact met ons op!


Met Hydro grow geef je planten alles wat ze nodig . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten hydrocultuur – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Voor potten en containers wordt als vulmateriaal de keuze gemaakt uit hydrocultuur en semi- hydrocultuur.

Bij de grote borders wordt ook gebruik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts