maandag 2 oktober 2017

Mierenhoop bestrijden

Mierenoverlast is op diverse manieren te bestrijden. Wij zetten voor je een aantal opties op een rij. Hierbij noemen wij een ook een aantal milieuvriendelijke . Zodra de zon gaat schijnen komt de natuur tot leven en gaan dieren werken aan het bouwen van nesten en de uitbreiding van hun territorium.


Er zijn al tig soorten tips voor mieren te bestrijden maar deze stond er nog niet bij en heb er veel baat bij. Strooi in de openingen en paden van de mieren .

In dit artikel schrijven we ze voor je op! Mierenhopen zijn vrij gemakkelijk te bestrijden. Maak namelijk een mengsel van een flinke hoeveelheid . We kunnen mieren bestrijden met moderne, natuurlijke middeltjes zonder. Plaats een beetje gist in de nabijheid van een mierenhoop en ze . Een mier is een deel van een enorm sociaal netwerk. Niettegenstaande mieren een groot nut hebben in de natuur, kan het soms hinderlijk zijn indien ze mierenhopen maken in het gazon.


Huishoudexpert Emile Bode geeft antwoord op de vraag van Cora Buursen uit Nieuw-Vennep: Hoe kom.

Wij hebben mierenhopen achter ons huis. De derde ligt achter de heuvel dus daar hebben we niet zoveel last van. Last van mieren in uw gazon?


Lees hier hoe u de mieren in uw gazon kunt bestrijden ! Door de mierenhopen ontstaan kale plekken en lelijke hoopjes in het gras. De gewone mier komt overal voor in tuinen. Zo kun je mieren bestrijden. Onderneem dan snel actie om de . Je zult de kolonie moeten uitroeien door het nest te bestrijden. Als je mierenhopen of grote hoeveelheden mieren hebt geconstateerd op je gazon, besproei . Een paar mieren in de tuin kunnen al snel een heuse mierenplaag vormen.


Hoe kunt een mierenplaag voorkomen of hoe kunt u dit (laten) bestrijden ? De werksters vervullen elk hun eigen taak . Lees meer over hoe je mieren het beste kunt bestrijden. Zo maken ze mierenhopen in je gazon en kunnen ze volledige stenen optillen door. Dan is het een optie om te werken met zout. Mieren leven in grote groepen en dat kan . We zeggen er wel gelijk bij dat je .

Radar zocht uit hoe je mieren op een veilige manier kunt bestrijden , zodat je kinderen en huisdieren zonder gevaar kunnen blijven spelen . Heb je last van mieren in huis en weet je niet hoe je ze moet bestrijden ? Het kan ook op een natuurlijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts