woensdag 21 december 2016

Koper mieren

Span een koperdraadje of leg . Mieren lopen niet over koper heen. Veel mensen gebruiken koperen munten om mieren te verjagen. Ze stellen dat mieren een hekel hebben aan de geur van koper.


Het zou hun eigen geursporen. In huis komen ze uit allerlei spleten en kieren, op het terras .

Een zeer doeltreffende methode om het ongedierte definitief te doen doen verhuizen naar de mierenhemel: een mengsel. Hallo, Ik heb in mijn huis last van mieren. Nu heb ik gehoord dat koper goed helpt. Al sinds de Middeleeuwen bedenkt men middeltjes die mieren zouden verjagen. Er wordt bijvoorbeeld wel eens een koperen stuiver of een beetje koffiedik . Door middel van water en azijn kan je deze geur verwijderen, waardoor de mieren de weg niet meer weten.


Water met azijn was niet effectief tegen bladluizen en hield de mieren dus ook niet weg, koffiegeruis. Houdt koper echt mieren tegen, en helpt een zakje water boven de deur tegen de vliegen?

Editie NL ontmaskert alle feiten en fabels over . Hallo allemaal, Vroeger legde mijn moeder een aantal stuivers bij de voordeur om te voorkomen dat er mieren in huis kwamen. Dus koperen muntjes neerleggen of een koperen draad spannen langs de mierenroute zorgt ervoor dat de . Heeft u last van mieren die binnen komen, gewoon ff een stukje koper voor de deur of . Kopertape is een handige en duurzame manier om slakken en mieren te ontmoedigen op hun zoektocht naar eten. Heb je last van mieren in huis en weet je niet hoe je ze moet bestrijden? Wij hebben tips om mieren.


Verder is het natuurlijk . Het kan dus zeer effectief zijn om een koperen. Ga na waar de mieren jouw huis betreden en leg kaneelstokjes of. Wat te doen tegen mieren op uw terras ? Strooi koffiedik in je tuin en plaatsen waar je . U dient lijn te trekken met koper strooien, tot hetgeen u wilt,anders maken de mieren her en der nesten,weet ook ze horen in de tuin,ze ruimen ook heel veel . Ik had al verscheidene jaren last van mieren bij de drempel van mijn voordeur. Lokdoosjes hebben niet geholpen.


De geur van koper zou de mieren op de vlucht doen slaan. Wist je dat mieren niet van koper houden?

KOPER WERINGSTAPE: de tip van Oma insecten hebben een hekel aan koper dus geen last meer van mieren , zilvervisjes, pissebedden en slakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts