vrijdag 30 december 2016

Last van wespen

Wierook Wespen houden niet zo van rook. Steek een of meerdere stokjes wierook aan op de plekken waar je last hebt van wespen , en weg gaan ze. Een punt van irritatie voor velen in de zomer: wespen die op jouw lekkere drankje of hapje af.


Huismiddeltjes tegen wespen. In de zomermaanden zijn wespen het meest zichtbaar en actief. Erg vervelend als je lekker op het terras zit en naar binnen .

Heeft u last van wespen op uw terrein, dan kunt u meerdere dingen doen. Op deze pagina leggen we het e. Pak een sinaasappel stop deze vol met kruidnagel en doe hem heel even in de magnetron tot ie iets warm is. Zet hem bij je op tafel buiten en je hebt geen last. Neem dan contact met ons op via . Indien u last heeft van het wespennest en de wespen , kunt u een wespennest het best in het voorjaar, nog voor de zomer, laten bestrijden.


Helaas hebben we in Nederland deze zomer erg veel last van wespen. Inmiddels weten we wat je kan doen om een wesp te verjagen en op .

Wij geven tips om wespen te verjagen of bestrijden! Wespen , waar ze nuttig zijn voor de natuur, zijn ze dat minder voor jou. Vooral als je wat in je tuin of op het terras drinkt. Lees onze tips om wespen te verjagen.


Zo helpt het als je gemalen koffie verbrandt of kruidnagels in een doorgesneden citroen stopt. Waren er op jouw laatste vakantiebestemming veel wespen of heb je nergens last van gehad? Laat het ons en andere vakantiegangers weten . Beestjes Kwijt weet alles over de professionele bestrijding van wespen in huis.


Vraag vrijblijvend advies aan een . Van deze wespen zult u geen last hebben. Bovendien steken zij niet! Wanneer zij in de grond een nestje maken, bestaat dat uit een paar eitjes en wat voedsel . Ze komen er weer aan: de wespen. Hoe voorkom je dat ze je ontspannen middag op het terras verstieren?


Bioloog Arnold van Vliet van . Vandaag de dag kun je haast niet meer op het terras zitten zonder aangevallen te worden door een wesp. Wat zeggen we, een hele zwerm . U hebt het misschien ook al gemerkt: er zijn weer heel wat wespen.

Dat is het gevolg van het warme en droge weer. Last van een WESPENNEST IN REGIO 02 Bel vandaag voor een bestrijding. Wespen vormen vooral aan het einde van de zomer vaak een plaag.


In die periode zijn ze namelijk agressiever.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts