dinsdag 20 december 2016

Geuren waar katten niet van houden

Bedek de oppervlakken waar je katten vanaf wilt houden met aluminiumfolie. Maak gebruik van geuren die katten afweren. Het plassen in huis kan komen doordat hij de plek waar hij plast asocieert met de pijn. Katten houden niet van deze geur. Op de plek waar katten poepen, aantal mottenballen in de aarde begraven.


Ook hebben ze een hekel aan de geur van citroen en sinaasappels.

Soms is het mooi als je spul hebt waar je kat niet in de buurt wil. Welk geurtje vinden katten lekker? Zijn er bepaalde luchtjes waar katten niet van houden zodat ik dat . Mijn kat heeft blaasontsteking en piest nu soms buiten de kattenbak. Hoe leer je een kat af ergens te pissen? Meer resultaten van forum.


Niet de geur verdrijft katten maar het kleverige van het koffiedik gaat vanaf de. Er zijn enkele planten waar katten juist erg van houden.

Doornen om katten weg te houden. Sommige geuren zijn namelijk heel verschrikkelijk voor ze. Plaats borden met azijn rondom de bedden waar u de katten niet wilt . Overlast aan loslopende katten staat in de top tien van dingen waar mensen zich aan. Je kunt de plek ook besproeien met een geur waar katten niet van houden , zoals citroen.


Als je kat de kamerplanten als kattenbak gebruikt, bedek dan de . Hieronder volgen zeven dingen die mensen doen, waar katten een hekel aan hebben… Luierende. Ze houden niet van de vieze geur en smaak. Wat verjaagt katten ( urinegeur )? LOOK Op de plaatsen waar de katten steeds terugkomen: steek je halve lookteentjes een stukje in de grond.


Er bestaan namelijk een aantal planten waar katten met een grote boog. Poezen houden er niet van, maar de geur én smaak zal jou wél kunnen bekoren. Planten waar katten een hekel aan hebben. Strooi peper op de plekken waar de katten komen. Bestaan er middeltjes om deze vieze geur te verdoezelen?


Een geur waar katten niet van houden is die van wijnruit. Kat planten waar katten niet van houden honden te koop.

Dictamnus, Geranium en Aloysia zijn planten waar katten ook een hekel aan hebben omdat deze planten een citroengeur afgeven waar katten niet van houden. Ach, katten zijn natuurlijk best leuke dieren, maar niet als ze je zorgvuldig. Dan wil je iedere mogelijkheid aangrijpen om katten te verjagen en weg te houden uit je tuin. Als er iets is waar katten niet van houden is het wel water.


Dit zijn middelen waar katten niet van houden - de geur staat hen niet aan- , sommigen jagen de kat schrik aan. Het idee is dat de kat dan niet meer terug zal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts