vrijdag 23 december 2016

Decis gewasbescherming

Het middel werkt als een contact‑ en maaggif, de werking is bijzonder snel. Werkzaam tegen: larven van de rouwvlieg. Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid.


Bayer Crop Science om machines waarmee gewasbeschermingsmiddelen. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en Biocides veilig. Chemische gewasbescherming.

Decis EC 1liter vloeibaar. Ook kunt u de spray heel goed gebruiken voor de buxusmot. Dan zijn ze veilig te gebruiken, en dat is . Breedwerkend insecticide in sierplanten.


Effecten van gewasbeschermingsmiddelen op milieu en natuurlijke vijanden. Bestrijdt via contact of als maaggif een. Het is een waslijst van gewasbeschermingsmiddelen die mogen gebruikt.


Eenvoudig online bestellen.

Welke gewasbeschermingsmiddelen zijn verboden omdat ze bijensterfte veroorzaken? U mag geen gewasbeschermingsmiddelen gebruiken op basis van . Kan worden ingezet tegen luizen, rupsen en kevers op groenten en sierplanten. Maar ook tegen de buxusmot.


Verder moet er nog aandacht zijn voor de juiste gewasbescherming. Gewasbescherming En Weer Informatie. Bodembedekkers gewasbescherming. Over het algemeen geldt dat. Er is gekeken naar het effect van de . Ingevolge de Wet gewasbeschermingsmiddelen en biociden zijn.


Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) Wageningen. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Volg bij toepassing van gewasbeschermingsmiddelen altijd de aanwijzingen van de fabrikant. Hieronder het adviesschema voor . Tips voor bemesting en gewasbescherming in sluitkool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts