vrijdag 18 mei 2018

Bananenplant gele bladeren

We hebben een bananenplant , in een pot, binnen staan. De balderen worden steeds geler. Wat kunnen we hier aan doen?


Mocht de plant een gele gloed over zijn bladeren krijgen dan is veelal een teken van te veel licht, . De grote bladeren van bananenplanten scheuren vrij vlug in de wind.

Een bananenplant heeft vooral behoefte aan veel licht. Hij heeft steeds prachtig gestaan, maar sedert een week zijn een groot deel van zijn bladeren bruin geworden. Watergelkristallen 3gram. Ensete ventricosum maurelli slappe bladeren posts jan. Bananen in garage posts okt.


Geelkleuren van de bladeren van mijn bananenboom posts nov. Waarom gaat mijn bananenplant dood?

Naast het bewateren van de gron vindt de bananenplant het ook erg fijn als zijn bladeren besproeid worden. Verzorging en onderhoud van winterharde bananenplanten ,. IN de eerst week leek hij gezond: mooi groen, druppels aan de bladeren etc. Nu worden de onderste bladeren geel en de andere bladeren. Dat kunnen meerdere dingen zijn.


Ook worden de onderste bladeren gedurende de tijd lelijk. De plant kan elke week een nieuw blad vormen en groeit dus snel,. Een betere manier om de jungle in huis te halen dan met een bananenplant is er niet.


De enorme bladeren van de Musa zorgen hier onder andere voor. Die bladeren zijn wel erg broos en breken of knakken snel, dus ga voorzichtig . Deze bananenplant heeft aardig wat media aandacht geha. Cavendish nooit gele of bruine bladeren heb gehad.


Koop of Verkoop bananenplant op Marktplaats. De bladeren van deze banaan zijn beter bestand tegen de wind dan die van de. Planten gaan na jaar bloeien, grote gele bloem in hart van de plant. Vanuit het oorsprongsgebied Zuidoost Azië is de banaan naar alle (sub) tropische .

Deze uit de familie Musaceae afkomstige exoot heeft stoere bladeren en is van. Hij plantte de plant en enige tijd later groeiden er kromme, gele vruchten aan. De plant doet het dit jaar goed en heeft al stekken (nieuwe bananenplanten ) opgeleverd. Naarmate de bananenplant ouder wordt, zullen sommige van zijn bladeren scheuren.


Knip de gescheurde, gele bladeren weg. Zo blijft de plant mooi en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts