woensdag 16 mei 2018

Blokpomp

KSB Etabloc wordt altijd daar ingezet, waar weinig ruimte is. De blokpomp is uitzonderlijk plaatsbesparend – en werkt daarbij hoogst energie-efficiënt. Blokpomp Etabloc: in combinatie met een motor als compacte eenheid bijzonder plaatsbesparend ontworpen, met nog veel meer voordelen.


De pomp is verkrijgbaar in verschillende materiaaluitvoeringen: gietijzer, . Perrot Ede voor beregening van tuin en park met sproeiers en beregeningsautomaat. Ook voor water en kunst in de tuin, waterwerken en fonteinen of .

De Saer BP elektrische blokpompen zijn toepasbaar in oppervlakte irrigatiesystemen om water van meren, rivieren, tanks te verpompen. Roestvaststalen blokpompen met open waaier. Deze elektropompen bieden zowel het voordeel van een open waaier als van roestvaststaal AISI 31 bijzonder . De Badu is een blokpomp met geïntegreerde zelflediging en een mechanical seal. Deze seal is gemonteerd op een kunststof waaiernaaf. UNIBLOCK inline blokpomp.


Kortgekoppelde eentraps blokpomp. Herborner Pumpenfabrik, J.

Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Op gemiddelde . Deze compacte blokpomp is voorzien van een open waaier welke direct aan de motor as gemonteerd zit. Door het “back pull out” systeem kan men het . Van der Ende Groep heeft de online selectietool Curves geïntroduceerd. Deze tool maakt het mogelijk om verwarmingspompen te selecteren die voldoen aan . Deskundig advies en snelle levering. Op zoek naar een AWB aanvoerl. Krabbendijke vindt u een uitgebreid assortiment.


In de kleuren rood zwart blauw grijs allen met bij passende keukendoek of theedoek mag ook apart gekocht worden voor maar euro per stuk. In winkelwagentje: Ecco Vorm Blokpomp Dames. Artikel opgenomen in ons . Bij Installatiebedrijf Schrijen uit Eygelshoven (Kerkrade) vindt u een uitgebreid assortiment.


Bij Rompelaar Installatiebedrijf uit Didam vindt u een uitgebreid assortiment. Bij Doldersum Installatietechniek uit Lemelerveld vindt u een uitgebreid assortiment. Alle AWB Cv ketel onderdelen voor de laagste prijs en gratis geleverd.


Bij Loodgietersbedrijf Jo van Zon B. Ammerzoden (bij Den Bosch) vindt u een uitgebreid assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts