dinsdag 15 mei 2018

Strakke tuin

Een strakke tuin is gemakkelijk in onderhou ziet er fantastisch uit en heeft natuurlijk een moderne uitstraling. Prachtig dus als jij zelf niet echt . Op zoek naar inspiratie voor een strakke tuin ? Wij geven de mooiste strakke tuinen op een rijtje ter inspiratie voor jou! Strakke tuinen ideeën en tips. Deze tuinstijl kenmerkt zich uiteraard door strakke lijnen en kent daarnaast .

Daarnaast zijn de harde elementen , . Symmetrische lijnen, duidelijke structuur, leibomen, buxus en siergras zijn enkele elementen die je vaak terug ziet in een strakke . Een moderne, strakke tuin met vlonders, betontegels, spiegelvijver en overdekt terras vervangt steeds meer de traditionele tuin met gazon en . Richtprijzen, tips en inspiratie voor uw strakke tuin vindt u hier. Tuin met speciale elementen. We zetten diverse mooie voorbeelden van moderne tuinen op een rijtje!


Veel mensen denken dat een moderne strakke tuin , automatisch saai moet worden. Dat hoeft dus helemaal niet!

Wil je een moderne tuin ontwerpen? Bekijk moderne tuin ideeën en ontdek hoe je een moderne strakke tuin kan ontwerpen met de juiste beplanting. Als je een druk leven hebt, dan is een tuin waarin je tot rust kan komen erg prettig.


De strakke tuinen van Hendriks Hoveniers dragen bij aan rust en harmonie, . Met onze mooie verschillende kunstgrassen zijn er al veel moderne strakke tuinen gelegd. Met kunstgras kan er eenvoudig een strakke tuin onderhouden . Van binnen heeft ze haar huis strak ingericht en dat moet ook in de tuin terugkomen. Lodewijk is inmiddels al begonnen om de tuin om te ploegen. Geordend is kenmerkend in de vormgeving die in bijna alle strakke tuinontwerpen terugkomt. Eenheid tussen de elementen vormen de basis.


Specialist in tuinaanleg, ontwerp, inspiratie en onderhoud. Ontdek hier welke planten het best passen in een moderne tuin. Ook een solitaire boom is mooi in een strakke tuin. Belangrijk hierbij is dat je speelt met de materialen, beplanting en . Een tuin die zich kenmerkt door strakke lijnen?


Gardini maakt het mogelijk om een complete tuin te bestellen, inclusief aanleggen! Maar ook ieder los artikel is te bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts