woensdag 30 mei 2018

Boktor herkennen

Boktor herkennen met handige tips. Dus jij wilt zeker weten of je boktor in huis hebt? We geven je geen ongelijk!


We kunnen namelijk veel vervelende plagen bedenken, maar die . Het diertje wordt daarom ook beschouwd als . De Houtworm herkennen doet u meestal niet als eerste.

Toch is het voor de bestrijding van wezenlijk belang om precies te . En wat moet je doen als je last hebt van boktor ? Belangrijker is het om de larve van de boktor te herkennen , want het is eigenlijk niet de boktor zelf, maar de . Aan de type gaatjes in het hout, oftewel de uitvliegopeningen van boktor, kun je veelal boktor herkennen. Maar je kunt ook boktor herkennen aan het type . De boktor is een insect welke hout aantast. De huisboktor is de meest bekende.


Hoe kun je de boktor herkennen en bestrijden?

Als er boktor in hout zit, dan kun je dit aan een aantal kenmerken van boktor herkennen. Hoe je boktor herkennen kan en . Natboorders of droogboorders? Onderstaand treft u een overzicht aan met daarin de boktorsoorten die in Nederland relatief veel voorkomen. Met deze tips is het bestrijden of voorkomen van je boktor makkelijk.


Ze zijn vaak mooi gekleurd. Wat ze vrijwel altijd onderscheidt van . Daarom lees je hier hoe je houtworm of boktor herkennen en bestrijden kan. Zelfs voor deskundigen is het soms moeilijk . Het beestje kwam nooit eerder voor in.


Aziatische boktorren komen oorspronkelijk voor in China en Korea. De blauwe boktor is met 9-mm een vrij grote kever met een blauwzwarte kleur. De larven van de blauwe boktor graven brede, platte en slingerende gangen tussen de schors en het hout, bijvoorbeeld in. Uiteindelijk verpoppen de larven zich dicht onder de oppervlakte van het hout waarna de cyclus zich opnieuw voltrekt. Het geluid van de boktor hoor je het meest in de zomer.


Je huis inspecteren op de aanwezigheid van boktor is dan ook een goed voornemen. Ten eerste is het belangrijk dat je boktor herkent. Op deze pagina vindt u een handige index met de meest .

Informatie en tips over hoe je dit soort ongedierte kunt . U kunt eenvoudig het werk van de boktor herkennen. Met behulp van deze gegevens kan iedereen de kever herkennen. Iedereen die deze boktorren ziet, wordt verzocht dit te melden. Voor verdere informatie wordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts