woensdag 16 mei 2018

Speelbos sallandse heuvelrug

Klimmen en klauteren, een hut bouwen of kliederen met water. Volg de eekhoorntjes in het bos en je vindt allerlei leuke dingen om te . De hangbrug werd mogelijk gemaakt door een crowdfundingactie van de . In het speelbos draait het om… spelen natuurlijk! De oude versleten hangbrug was niet veilig .

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Kom spelen in het speelbos van Nijverdal. Het Bos van Daantje Das is een educatief speelbos en leerbos bij het natuurmuseum op de Holterberg.


Dynamisch landschap met markante heuvelrug en meanderende rivier. Erg leuk bezoekerscentrum en speelbos , vooral voor kinderen. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Ravi vond de schommel midden in het Speelbos te gek!

Deze toestellen zijn met hulp. StaaN vaN DE SallaNDSE HEuvEl- rug. Het speelbos ligt naast het buitencentrum. Heideslak op de Holterberg. Wordt georganiseerd door Staatsbosbeheer.


Daarna nog even naar het Speelbos. Sallandse Heuvelrug is niet alleen een. Speelbos voor kleintjes Staatsbosbeheer houdt ook rekening met de kleintjes. In dit speelbos kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Vol kuilen, hellingen, bruggen, slingertouw en een klimboom.


Natuurdiorama Holterberg en het Bos van Daantje Das. Speciaal voor kinderen een speelbos waar ze lekker kunnen spelen in het bos. NIJVERDAL - De nieuwe hangbrug in het speelbos bij de Paarse Poort te. Een aanrader voor iedere leeftijdscategorie: kinderen kunnen lekker spelen en ravotten in het Speelbos , . Naar een idee van Kees Bos is er een grote educatieroute aangelegd.


De kinderen zijn bezig tijdens de wandelroute in het speelbos.

Buiten kunnen kinderen zich uitleven in het educatieve speelbos : natuur is leuk. Spelen in de natuur is belangrijk. Het levert geweldige ervaringen op en het is gezond!


En de natuur beleven is helemaal niet . En als ze uitgedold zijn in het speelbos gaan ze graag mee naar de schaapskooi , waar. Voor stoere jongens en meisjes: hutten bouwen in ons eigen speelbos of. Het opgepompte water is van goede kwaliteit. Kenmerkend aan speelbos is dat de natuurwaarde en de.


Tevens is een speelbos een in- strument in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts