dinsdag 29 mei 2018

Ronde balen voeren

Drie machines op een rij ewikkelde ronde balen hebben bij een grote groep boeren de voor keur voor het bewaren van gras. Frankrijk alleen maar ronde balen worden gemaakt. De kwaliteit van het stro is met ronde balen in som-.


Wie heeft ervaring met deze manier van voeren (altijd handig die YT als het buiten kou nat en vies weer is). De Lely Vector is een automatisch voersysteem dat goed overweg kan met het voeren vanuit ronde balen.

Gewikkelde ronde balen hebben bij . Om in korte tijd onze klanten te kunnen bedienen, persen wij met ronde balen perswikkelcombinaties. Ronde balen voeren met de demo Hustler SL3en later aangekocht de SL360X. This is Simpel mechanisch ronde balen voeren by Co Scholten on Vimeo, the home for high. Vanwege deze afstand wordt alle gras in ronde balen geperst.


Razendsnel ronde balen voeren. Loonbedrijf Ronald Bos uit Hoornsterzwaag (FR) perst elke middag een ronde baal vers gras voor één van zijn klanten.

Rondebalen voeren zonder last te hebben van de verpakking? Met de Göweil RBS balenknipper is dit simpel! Speciaal aan deze balenknipper is de folieklem. Vind ronde balen op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. De McHale Rsbalensplitter met folieklem is een veelzijdige oplossing voor veehouders die ronde balen efficiënt willen voeren. De Rskan balen knippen, het . De innovatieve LIFTUP-rotor van de PÖTTINGER IMPRESS maakt enerzijds een hoge doorvoer van de pers mogelijk en zorgt anderzijds. Deze geavanceerde pers wikkel combinatie kenmerkt zich . Kleinere balen kan te Riet ook persen dit is met name een voordeel bij een lagere voersnelhei dit beperkt de kans op broei tijdens het voeren tot een . Piet voeren hun koeien niet met een moderne voerwagen maar de ronde balen kuilgras worden met een zeer eenvoudige en degelijke Fliegl roterende . Ik heb eigenlijk nooit grote balen gevoer maar momenteel met het.


Wat betreft schimmelen, als je bijv een ronde baal ingepakt kuil voer . Eenvoudig zelfladend tevens voor meerdere balen. Bij het persen en wikkelen van . De GPS werd als ronde balen geoogst.

Category Filmpjes Tag Duncan Ag SLR Feeder . Productgroep, Ronde - balenpersen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts