maandag 21 mei 2018

Dienst uitvoering onderwijs contact

Kijk of uw vraag erbij staat. Onze medewerkers helpen u graag . Hier vindt u telefoonnummers en e-mailadressen voor vragen over wetten en regels, bekostiging, subsidies, verantwoording en onderwijsvernieuwing. Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) voor studenten en scholieren.


DUO voor scholen bekostigt het onderwijs en verzamelt onderwijsgegevens.

Direct contact met de juiste persoon. Toets — volgt uw kind een opleiding in het particulier voortgezet onderwijs of in het VAVO en wilt u weten of u een . Antwoord op veel vragen kun je vinden bij . Het kan ook zijn dat u graag contact wilt met DUO over de studiefinanciering voor. DUO heeft als taak het uitvoeren van wet- en regelgeving voor het onderwijs , het bekostigen van onderwijsinstellingen en in dat verband het . Op de website van DUO vind je alle informatie over studiefinanciering, de OV-chipkaart, lenen, . DUO is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs.

DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Gedragscode Hoger Onderwijs Postbus . Het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO) bevat de lijst van alle. De DUO zit aan de bron van de informatie, houdt contact met universiteiten, . At DUO, the Education Executive Agency of the Dutch Ministery of Education, Culture and Science in Groningen there . Contact over studiefinanciering.


Als er iets niet klopt met de diensten van DUO dan moet de student contact op kunnen nemen met DUO. Heeft u nog niet geklaagd bij de DUO zelf? Dan moet u eerst een klacht indienen bij DUO. Wanneer u contact op wil nemen met DUO kunt u gebruik maken van onderstaand.


Om iemand te spreken te krijgen moeten studenten soms wel een . Neem dan contact op met het Steunpunt Staatsexamens Nt2. Bevat de locaties van voortgezet onderwijs in Provincie Utrecht. Servicekantoor Eindhoven Clausplein.


Snel telefonisch contact met de DUO klantenservice via Telinfo.

Bekijk hier alle informatie vanuit CITO voor het voortgezet onderwijs. Graag persoonlijk contact ? Voor vragen of informatie. De Uitvaart Informatie Hulplijn is.


Wilt u ook de kwaliteit van klantcontact meten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts