dinsdag 14 augustus 2018

Borax poeder tegen mieren

Gelukkig kun je mieren ook doden met borax en suiker. Diatomeeënaarde is ook effectief tegen vlooien en andere insecten. De beste bescherming tegen mieren is preventie, dus er voor zorgen dat ze.


Wat heb je nodig om mieren te verdelgen? Borax wordt verkocht in poedervorm of als kleurloos kristalzout.

Je koopt het in sommige supermarkten en anders bij de drogist of apotheker. Zowel om mieren in de tuin als in huis te bestrijden. AZIJN EN CITROENSAP TEGEN MIEREN.


Finion mierenpoeder bestaat voor een groot deel uit diatomeeënaarde. De borax wordt gemengd met water en suiker om een pasta te creëren. In mijn ervaring werken de poeders die je over de mierenpaden uitstrooit.


In plaats daarvan, gebruik borax te doden de suiker mieren in uw huis.

Strooi wat rode peper ( poeder ) in een bak en voeg het water toe. Een ander groot voordeel van Borax is dat mieren er absoluut niet van houden. Boorzuur poeder of borax met ahornsiroop mengen is het meest . Je kunt de mieren gaan bestrijden met allerlei bestrijdingsmiddelen, maar daar. Het is inderdaad suiker, vermengd met Borax (zo te koop bij de drogist). Bestrijd de mieren daarom snel.


Met deze natuurlijke en goedkope tip zijn mieren in huis verleden tijd! Je kunt de kaneelolie ook in een spuitbusje doen en de mieren te lijf gaan waar je ze ook tegenkomt. De mierenlijn bestaat uit drie producten.


Dit is een veilige methode die zal aantrekken mieren en ze eten het poeder. Met meel en met gelijke delen insectenpoeder. Tegen mieren helpt het volgende: men vult een vrij grote donkere pot, die volmaakt geglazuurd is, tot de helft . Sommige poeders kunt u ook in water oplossen en dan in de nesten gieten.


Of de klassieke insecticiden zoals lokdozen voor mieren. Wat kan je nu zelf op een relatief veilige manier ondernemen tegen de meest vervelende zomerse.

In onze gazon hebben de mieren een paar honderd mierenhopen gemaakt waardoor de gazon. Geen zin in al die dure bugspray's om die mieren te verdelgen? Borax poeder schijnt daar goed tegen te zijn . Ik heb thuis in de keuken elke keer last van mieren ik maak elke dag de keuken schoon en. Ze kunnen niet tegen die geur die de plant verspreidt.


Borax met stroop is ook een moordmiddel :) succes. Roxasect GL Poeder tegen mieren werkt op basis van geconcentreerd uiensap. In zuid frankrijk kon ik een wit mierenpoeder kopen. Borax op en voeren het aan de jonge mieren.


Mieren weghouden uit de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts