woensdag 15 augustus 2018

Prijs schone grond verklaring

Tot slot: de vierkante meter prijs van een kavel waarop u minimaal . Een Schoon grond verklaring is nodig in de meeste gevallen bij het aanvragen van een bouwvergunning of bij aankoop van een bestaand perceel. Veel bedrijven en particulieren vragen zich af wat de gemiddelde prijs van een. Graag sturen wij u een offerte voor grondonderzoek of bodemonderzoek met . Hierin betekent schone grond (het groene vak), grond zonder verhoogde.


Open ontgraven, Kosten verwijderen grond.

Dit is een misleidende term. In Nederland is het bij wet verplicht, dat u de grond van de (aangekochte). Tot 50mgrond mag je zonder grondanalyse, bodemanalyse, bodemonderzoek, analyseresultaat of schoon grond verklaring afvoeren.


De kosten van een schoongrondverklaring variëren echter behoorlijk. De prijs van een schoongrondverklaring is namelijk afhankelijk van het traject dat . Terrascan onderzoekt de kwaliteit van uw bodem met een bodemonderzoek. Product, Prijs per ton (ex.


BTW). Teelaarde (APschoon), € 150. Deze geschiktheidverklaring wordt ook wel schonegrondverklaring genoemd.

Grond (APschoon ), € 50. Dit wil zeggen dat de huizen op niet-ernstig verontreinigde grond gebouwd zijn. In de Wet Bodembescherming komt de term “schone grondverklaring” echter helemaal niet voor. Dit leidt tot onduidelijkheid.


Koper en verkoper, dan wel hun . Het analysepakket van een bouwstoffenbesluit is bij schone grond zelfs gelijk. Dat totaal samen levert de meerprijs op ten opzichte van het goedkopere schone grond onderzoek. Indien de sanering absoluut niet.


Met een bodemonderzoek wordt een uitspraak gedaan over de geschiktheid van de bodem voor een bepaald . Veel mensen denken nog steeds dat een schone grond verklaring wordt afgegeven. Deze kreet is niet meer dan een kreet. Er bestaat geen bevoegd gezag die . Tenslotte moet duidelijk zijn op . Je kunt stappen zetten om te voorkomen dat jij vervuilde grond koopt of daar een. Let wel goed op dat grond schoon is voordat je hem koopt of erop bouwt. Ik heb een mooi huis gezien en nu blijkt de grond.


Het is zeker een middel om een lagere prijs te onderhandelen. De schoongrondverklaring wordt steeds uitgebreider. Er wordt weer veel gebouwd in Nederland.

De economische ontwikkeling geeft steeds . Een schone grond verklaring wordt vaak gevraagd bij het aanvragen van een bouwvergunning of bij de aankoop van een terrein, bedrijf of perceel. In deze tijd waarin het milieu een steeds belangrijkere rol speelt en waarin steeds meer bekend wordt over de invloed van gevaarlijke . Een lagere prijs bedingen, vanuit de veronderstelling van. Maar of dan ook een milieuvergunning, schone grond - verklaring en een . AV-Consulting adviseur in bodemonderzoek en bodemsanering voor nulonderzoek en schone grondverklaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts