maandag 13 augustus 2018

Wave onkruid

De WAVE methode bestrijdt alle . Water is één van de beste energiedragers in de natuur en de WAVE. Methode maakt daar zo efficiënt mogelijk gebruik van. Hoe werkt WAVE onkruidbestrijding ? Thermische onkruidbestrijding, oftewel onkruid doden met heet water, is gebaseerd op het overbrengen van energie op de .

Compacte handunit voor gerichte onkruidbestrijding met 1 heet water. Wij introdiceerden als één van de eerste groenbedrijven in Nederland de nieuwe standaard in onkruidbestrijding : de milieuvriendelijke WAVE methode. Primstar is inzetbaar tegen diverse onkruiden in weide en gazon. Er is nu een effectieve en milieuvriendelijke manier om onkruid te bestrijden en groene aanslag te verwijderen. Door laag waterverbruik per m² . De machine kan over elke harde ondergrond rijden.


WAVE is een machine die lijkt op een grote grasmaaier. HUURWAVE verhuurt WAVE -machines met heet water als vitaal element ter bestrijding van onkruid.

WOENSDRECHT - De gemeente Woensdrecht zet dit voorjaar extra in op onkruidbestrijding. WAVE Weed Control, en hierdoor ook onze dealers, hebben ruim tien jaar ervaring met onkruidbestrijding met behulp van heet water. Bovendien verdwijnt het groen van de bestrating zonder . Nieuw aan de machine is zijn hoge . Zo heet de hightec machine van groenbedrijf Wolterinck uit Beltrum, . WAVE bestrijdt alle soorten onkruid , maar ook algen en mos, met de thermische methode: met heet water dus. De thermische onkruidbestrijding van WAVE onkruidbestrijding , waarvan Almat Tuin en Park uit Laren (G) regionale dealer is, is uniek.


Dus ook plaatsen waar nog geen onkruid zichtbaar is, maar wel algen, mossen of kiemend onkruidzaad aanwezig is. De tijd dat we onkruid dmv chemische bestrijding probeerden te bestrijden ligt gelukkig achter ons. Gemeentelijke onkruidbestrijders voor de wave , de veegauto en de handwave Gemeentelijke onkruidbestrijders voor de wave , de veegauto en . Deze methode bestrijdt ongewenste onkruiden op verhardingen en halfverhardingen met 1 heet water. In Alblasserdam bestrijden we sinds begin dit jaar het onkruid op straten, stoepen en wegen op een.


Aantal klachten zijn door de jaren fors toegenomen. Onkruid rondom obstakels onaanvaardbaar. De gemeente Papendrecht is in mei gestart met een milieuvriendelijke.


WAVE staat voor de meest effectieve en duurzame, CO2-neutrale methode voor onkruidbestrijding op (half)verharde ondergronden.

De gemeente Woensdrecht zet dit voorjaar extra in op onkruidbestrijding. Wave onkruidmachine huren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts