woensdag 29 augustus 2018

Aas voor rattenval

Maar dat is bepaald niet zo: bruine ratten zijn juist zeer kieskeurig. Iedere ongediertebestrijder weet dat het belangrijk is om eerste kwaliteit lokaas te gebruiken. Zet daarom rattenvallen neer met lokaas , en zet ze nog niet op scherp. Laat ze er eerst een paar dagen van proeven zodat ze er vertrouwen in krijgen.


Doe er elke dag nieuw lokaas op en laat ze er een paar dagen aan wennen.

Maak ze aantrekkelijk met lokaas zoals hier boven en laat de ratten er dan eerst. Plaats de complete rattenvallen met de opening langs muren, wanden en of . Om van een rattenplaag af te komen, hoeft u alleen maar de rattenvallen in te. Wanneer u te veel aas plaatst op de rattenvallen , kunnen ongedierte er een . Buurman en ik hebben een vangkooi gekocht voor ratten (nadat mijn paard de vorige, de zijne, heeft platgetrapt in de wei :roll: ) Bij hem komt . Jacobs ging meteen aan de slag met rattenvallen , klemmen en een inloopkooi.


Muizen zijn heel productief : de kleine knaagdiertjes zijn een ware pest eens ze beginnen knabbelen aan alles wat ze tegenkomen.

Hun menu is heel uitgebreid. U kunt gebruik maken van rattenvallen of rattengif. Het gebeurt namelijk nog vaak dat een dier er met het aas vandoor gaat. Dit zijn de situaties dat een simpele rattenval van euro je een hoop moeite kan . Rattenval - gegalvaniseerd staal. Toon alle resultaten uit de webshop.


Paasvaas maken met hyacint en kronkelwilg. Gebruik bij rattenklemmen altijd een goed lokaas om de ratten naar de klem te lokken. Een lokaas wat wij adviseren is: . U kunt een eenvoudige rattenval of een kooi gebruiken waarin de.


De beste aas is pindakaas of geplette noten, geen kaas zoals bij muizen. Het is daarom dan ook van belang dat zodra u een rat ziet direct aan. Deze nieuwe generatie rattenklem heeft een haakmechanisme waar het aas.


Toch kunnen ze voorwerpen tot op een . Wanneer de rat bij het aas is, activeert de val en valt het deurtje dicht.

Met deze rattenval vangt u meerdere ratten. Plaats daarom de val met lokaas de eerste nachten zonder deze te spannen. Deze rattenval is geschikt voor het effectief vangen van ratten op een. Bijvoorbeeld met behulp van een rattenklem, vergiftigd lokaas , vangkooien of de elektrische rattenval.


Bij al deze bestrijdingstechnieken is het belangrijk om te . De Nooski rattenval is een humane rattenval waar de schuwe rat niet angstig voor is. Gebruik dus alleen het aas dat de ratten ook eten in hun natuurlijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts