vrijdag 24 augustus 2018

Wat kun je doen tegen vliegen in huis

Kruidnagels zijn meestal een goede afweermiddel tegen vliegen. Een plant kan je overal in huis zetten, maar je kan ook een aantal losse . Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van vliegen. Het zakje moet doorzichtig zijn.


Tegen vliegen : een doorzichtig boterham- of diepvrieszakje met water vullen en ophangen in. Resultaat : De vliegen laten je met rust en eten lekker wat erop de salontafel staat !

Nu kun je eindelijk ongestoord genieten met de deur wagenwijd open,. Vul een bakje water met kruidnagel of steek wat kruidnagel in een. Spuit dit gif tegen vliegen dus liever niet in huis , maar uitsluitend buiten.


Het vangen en loslaten van vliegen kun je doen met een “levende . Met een insectenlamp met UV-licht kun je huisvliegen en andere relatief. Doe wat azijn in een schaaltje en meng er een paar druppels afwasmiddel doorheen. Deze zijn echter niet alleen giftig voor vliegen , maar in veel minder mate ook voor mensen.


Als je weet wat voor soort vlieg je hebt, kun je ook de oorzaak van de vliegenplaag achterhalen.

Dit kun je doen door een (lege) frisdrankfles door midden te snijden. Ik woon in een buitengebied en heb behoorlijk last van (gewone) huisvliegen. Heeft iemand een idee hoe je deze . Met de zomerse temperaturen die ons om de oren slaan, staan de meeste deuren in Vlaanderen de hele dag open. Jammer genoeg brengt dit . In Vroomshoop hebben ze een heuse vliegenplaag.


Dit warme weer zorgt er voor dat vliegen zich snel. Maar wat kun je nu doen om vliegen in je huis te voorkomen? Om vliegen op afstand te houden kun je een afkooksel van knoflook maken, . Om nog maar te zwijgen over de vliegen die doen alsof jouw maaltijd van hen is! Haal een aantal basilicumplantjes in huis om vliegen tegen te gaan. Hier leest u alles over de professionele bestrijding van vliegen in huis.


U moet er toch niet aan denken dat ze daarna met al hun bacteriën op uw aanrecht belanden? Hieronder vertellen we u: wat te doen tegen vliegen ? Met deze huis -en tuinmiddeltjes wordt vliegen verjagen een makkie. Waarom je ijsklontjes in de droger zou moeten doen. Vliegen in huis : wat te doen ?

Heerlijk door gerechten en ook nog eens effectief tegen vliegen. Het enige dat je hoeft te doen is het vullen van een doorzichtige. Deze kruiden weren huisvliegen en andere insecten, dus zijn ze. Als ze klaar zijn, kun je ze vervolgens in de buurt van ramen en deuren plaatsen.


Mix wat honing of ahornsiroop met maïsmeel. Ben jij op zoek naar de oplossing tegen vliegen in huis ? Heb je geen last van vliegen in huis maar in je tuin? Je kan wat van deze geurtjes in huis rond druppelen.


Gek word ik er van, overal waar ik hier in huis kijk zit wel een vlieg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts