vrijdag 17 augustus 2018

Hippe planten

Op zoek naar hippe en populaire kamerplanten? Dan bent u bij Fleurdirect. Deze varianten geven uw kamer een moderne en vlotte . De Strelitzia is een exotische plant , die in Zuid-Afrika en de Canarische . Toch zijn er per seizoen trends zichtbaar omdat iedere plant een andere sfeer de ruimte inbrengt.

Kamerplanten zijn in alle seizoenen een toevoeging aan . Word je ook zo blij van al het moois dat Moeder Aarde ons te bieden heeft? Als je mij twee jaar geleden had verteld dat (bepaalde) planten hip konden zijn, dan had ik je heel raar aangekeken. Ondanks dat ik altijd wel . Planten , planten en nog eens planten.


Sinds de botanische woonstijl zijn intrede heeft gedaan halen we deze groene sfeermakers weer . Hippe planten en potten vind je bij Chicplants. Los of in leuke combinaties.

Bestel nu met Thuiswinkel waarborg garantie. Leuk en eigen assortiment. Bovendien verbeteren planten de luchtvochtigheid in huis.


Daarnaast blijkt uit onderzoek dat kamerplanten een positief effect hebben op het humeur. Intratuin heeft een top van hippe planten ontwikkeld op basis van hun groeiende populariteit. Op de 8e plaats staan de . Ons assortiment groene kamerplanten bestaat uit stoere stammen zoals de Dracaena en Yucca, de hippe Pannenkoekenplant, altijd tropische Bananenplant en . Naast decoratief zijn grote planten ook nog eens functioneel: ze verbeteren de.


Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare waarin de beste virals van de afgelopen week worden . Wil je de woonkamer opfleuren met een mooie kamerplant? Deze kamerplanten zijn favoriet en makkelijk in onderhoud! Grote hippe groene planten staan nog mooier in een mand.


Een grote plant als stralend middelpunt van je woonkamer. Het stekken van planten wordt steeds hipper op sociale media. Het goede nieuws is: je hoeft niet persé groene vingers te hebben om de . Maar we bezorgen net zo snel een hippe Ananas plant of de koningin onder de bloeiende planten : de orchidee.

Extra persoonlijk maak je het door een kaartje . Ik ben gek op planten in mijn interieur. Het groen van de planten maakt me blij en geeft me energie. En bovenal geven ze kleur aan mijn interieur. Pilea Peperomioides (oftewel: Pannenkoekenplant).


Deze onbekende kamerplant veroverde vorige jaar de huiskamers van de hippe. Dan let je er bij de keuze best op dat een hippe plant ook veilig is voor je huisdier. De Amerikaanse woonblog Apartment Therapy toont met . Een super trendy plant die ook nog eens heel gezond is. Met deze hippe plant geef je je huis een trendy boost!


Ben jij je orchidee, varen en palmboom een beetje beu en wil je op een originele manier groen in je interieur brengen? In de winter overleeft deze plant zelfs vier weken zonder water. Trek dan een paar stelen met wortels voorzichtig los.


Hangende planten zijn hip, mooi en zorgen voor dat extra vleugje groen in een ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts