vrijdag 8 juni 2018

Knuffelen met varkens

Let op: Deze activiteit staat voorlopig even stil. De nieuwe biggen moeten eerst goed aan ons en aanrakingen wennen. Het is weer een heel ander ras met . Misschien is het een vreemd idee om een varken te knuffelen , maar op De Peerdegaerdt kan het! Ontmoet onze varkens Ginger en Knorretje, twee uitgesproken .

Vaak is het mogelijk om biggetjes te knuffelen tijdens een bezoek aan onze. Een varken is misschien een vreemd wezen om mee te knuffelen , maar hier kan het! Wie zin heeft, kan ze zelfs . Zij organiseert maandelijks workshops varkens knuffelen. Tijdens deze workshop leren de deelnemers aan deze workshop van alles over het varken : hoe het leven van een productievarken eruit ziet, welk geluk een vrij . Een rondje van de glijbaan, varkens die aan je veters sabbelen en de.


Anne-Marie Dingenouts uit Strijen heeft de oplossing: ga. De workshops varkens knuffelen van landgoed De Peerdegaerdt zijn zó populair , dat de activiteitenboerderij drie nieuwe varkens erbij heeft.

Heb je al ooit een varken van dichtbij gezien? Bij ons kun je ze aanraken en met de biggen knuffelen. En als je durft mag je mee in het strobed en tussen de . Biggetjes knuffelen op Aan t Zandeinde Kijk Doe en Zorgboerderij. Je mag onder begeleiding in de varkensschuur, waar je kunt zien hoe varkens leven en . Een tijdje geleden ging ik met mijn vriend naar een boerderij waar je met varkens kunt knuffelen. Niet dat wij zijn uitgeknuffel maar we wilden nu . Met varkens knuffelen wil iedereen.


Kinderen die houden van het . Sint-Oedenrode – Dat geldt voor zowel jong als oud. Dat werd maar weer eens duidelijk, afgelopen . Krullende staarten, knorrende snuiten en kirrende vrouwen. Er wordt geknuffeld met varkens in Oldekerk en gek genoeg komen er vooral . We zitten de komende weken elke woensdag bomvol. Tussen de varkens zijn dan ook veel.


Vele aanbiedingen bij bol.

Iedere zondag komen groepen mensen hier om workshops te volgen. Knuffels koop je eenvoudig online bij bol. Vaste prik op het programma: dieren knuffelen en varkens masseren. Bij familie van den Berkmortel kun je varkens kijken, biggen knuffelen én vragen stellen over de varkenshouderij.


Bovendien organiseren ze . Informatie: Uniek in Noord Nederland en zelfs in héél Nederlan is het knuffelen met varkens ! Onze varkens vinden het prettig om geaaid te worden. Varkens glijbaan en de varkenskaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts