dinsdag 19 juni 2018

Last van ratten

Wil je zelf ratten bestrijden? Dat is mogelijk met huismiddeltjes. Heb je nog steeds last van ratten na gebruik van deze huismiddeltjes?


Dan is het altijd mogelijk . Als u deze donkere, vieze plekken tegenkomt, is de kans aanwezig dat u last hebt van ratten of muizen in huis. Kijk naar eventuele andere signalen om vast te.

Ratten in de tuin dient men tijdig te vangen of te bestrijden. Zodoende wordt het territorium ook vergroot en krijgen meer mensen last van ratten. Dit komt voornamelijk omdat ratten smerige beesten zijn. Heeft u last van ratten in of rondom uw woning?


Neem vandaag nog contact op met Rentokil voor een effectieve bestrijding van ratten. Zowel voor bedrijven als particulieren. Uitgeschoten met ammoniak?


De typische lucht die ratten verspreiden is een combinatie van urine, uitwerpselen en . Hoort u weleens wat gescharrel tussen het plafond?

Of soms ook geritsel en gebonk? Dan kan het zijn dat u last van ratten heeft. En als er één rat is, zijn het er meestal meer.


Als u last hebt van slechts één rat in huis, kan u zelf proberen de rat te bestrijden. Dit keer bezocht ik met een nog wat onervaren ongediertebestrijder een dierentehuis waar men last had van bruine ratten , die voornamelijk in de binnenkennels . Als u last van ratten heeft, staat een lokale bestrijder na een belletje razendsnel voor de deur. Hij gaat de strijd met deze plaagdieren aan en zal bekijken hoe de. Een bruine rat kun je in ieder geval herkennen aan zijn stompe.


Ook boeren krijgen vaak last van ratten , omdat die op het veevoer afkomen. Hebt u last van ratten op privéterrein? De eigenaar, bewoner of gebruiker van het privéterrein moet zelf de overlast bestrijden. Hieronder vindt u enkele tips. Ratten veroorzaken heel wat overlast: snelle voortplanting, knaagschade, ziekten ,. Niks zo vervelend als ratten of ander ongedierte in uw directe woonomgeving.


Voor ratten geldt: voorkomen is beter dan genezen. Veel bewoners van Kanaleneiland-Noor een wijk in het Zuidwesten van Utrecht, hebben al maanden last van ratten. Om te beginnen moet je er zeker van zijn dat je last van ratten hebt en niet van muizen.


Daarom kun je het beste op zoek gaan naar sporen zoals knaagschade. Wanneer u last heeft van een rattenplaag, is het belangrijk dat dit probleem zo snel .

Er komen in Nederland verschillende soorten ratten voor, nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts