dinsdag 26 juni 2018

Vliegen weren in huis

Een plant kan je overal in huis zetten, maar je kan ook een aantal. Je kan ook de raamkozijnen inwrijven met ajuin om indringers af te weren. Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis ! Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van . Zo heb je nooit meer last van vliegen ! Denk je met dit warme weer de deur open te kunnen zetten, of nog beter: lekker buiten te eten, moet je .

Van vliegen in huis afkomen. Het zijn echte kuddedieren: zodra er eentje in je huis zit, volgt de rest al snel. Deze kruiden weren huisvliegen en andere insecten, dus zijn ze een . Vliegen zijn onaangename insecten die ziektes kunnen overdragen. Er zijn vele redenen waarom vliegen bij je in huis trekken.


Ze komen voornamelijk af op warmte, licht, droogte en de geur van (bedorven) . Heb jij ook een vliegenplaag in huis ? En moet jij ook continu vliegen bestrijden om de overlast tot een minimum te beperken?

Haal een aantal basilicumplantjes in huis om vliegen tegen te gaan. Wil je geen last meer hebben van vliegen in huis ? Lees in dit artikel hou je huisvliegen uit huis en uit je tuin krijgt op natuurlijke manieren. Zelfs kruimeltjes zijn snacks waar vliegen verzot op zijn. Je huis grondig schoonmaken kan al heel wat vliegen weren. Ik woon in een buitengebied en heb behoorlijk last van (gewone) huisvliegen.


Heeft iemand een idee hoe je deze . In Vroomshoop hebben ze een heuse vliegenplaag. Dit warme weer zorgt er voor dat vliegen zich snel. Wat-te-doen-tegen-vliegen-in-huis,ow:80pt:infobron. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Leg alles in een kom en plaats er zo één in elke kamer van je huis. Je kunt ook de raamkozijnen inwrijven met ui om indringers af te weren. Als vliegen in huis massaal op je eten zitten en de hele tijd om je hoofd zoemen,. Zorg ook voor horrengaas voor je ramen en deuren om vliegen te weren.


Klustervliegen hebben in huis dan ook geen nest maar komen puur om te overwinteren en klusteren daar dan allemaal samen. Het weren van deze vliegen is .

We hebben voor de zoveelste dag een huis vol vliegen. Door een streng deuren- dicht-beleid kunnen we voorkomen dat ze naar boven gaan, maar ik zie er in . Hierdoor zijn vliegen in huis of in een bedrijf niet ongewoon. Gebruik horren om vliegen te weren bij geopende deuren of ramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts