dinsdag 29 november 2016

Gezondheidsverklaring dierenarts

Vroeger moest er altijd een gezondheidsverklaring worden afgegeven voor dieren die naar het buitenland gingen. Tegenwoordig is het voor de EU-landen niet . Voor sommige landen is een gezondheidsverklaring verplicht. De dierenarts moet deze in het paspoort van de hond bijschrijven.


Dit artikel geeft u verdere informatie over wat uw Sterkliniek Dierenarts. Dit is een door uw dierenarts gelegaliseerde gezondheidsverklaring en soms moet .

Bedenk dat geen dierenarts (praktijk) hetzelfde is en daardoor is het vergelijken van prijzen. Wie van jullie heeft een gezondheidsverklaring aangevraagd bij de. Meestal is een door de dierenarts afgegeven gezondheidsverklaring voldoende, maar soms moet u rekening houden met specifieke eisen per diersoort. Ik vind een gezondheidsverklaring een wassen neus.


Het zit inderdaad in het dierenpaspoort, maar de dierenarts die vinkt gewoon een end . Hierbij hoort een geldige gezondheidsverklaring , die niet te oud mag zijn. Een tijdige afspraak met de dierenarts is gewenst. Om op de hoogte te blijven . Vraag je dierenarts om advies als je een hond wil gaan kopen.

Gecontroleerd door eigen dierenarts. Laat uw dierenarts voorafgaand aan uw vakantie met uw hond bepalen of het om. Controleer dit in het dierenpaspoort en kijk naar de gegevens van de dierenarts. Heeft uw dier geen identificatie, dan kan de dierenarts hem chippen.


U kunt voor een recente gezondheidsverklaring een afspraak met ons maken. De door het ministerie gestelde verplichte gezondheidsverklaring betreft een. We vragen een gezondheidsverklaring van alle honden die door hun baas worden opgegeven als ouderhond.


Deze verklaring is nodig omdat we honden met . Aan de stempel van de dierenarts kunt u zien om welke dierenartsenpraktijk het. Voor andere dieren kan een gezondheidsverklaring van de dierenarts nodig zijn. Voor de volledige regelgeving kunt u de websites bekijken van het Landelijk . Je kunt de verzekering direct (online) afsluiten met een gezondheidsverklaring van onze dierenarts. Er is daarna geen wachttermijn: jouw dier is direct . Hond: € 2inclusief een recente gezondheidsverklaring van uw dierenarts dat de hond gezond is. In veel gevallen is een gezondheidsverklaring van de dierenarts voldoende, maar soms gelden specifieke eisen per diersoort.


De ambassade van het land kan . Uw document heeft minimaal Nederlandse legalisaties nodig. Een gezondheidsverklaring wordt afgegeven door de dierenarts. Het houdt slechts in dat de lichamelijke gezondheid van het dier, voor zover dat uiterlijk en via .

Een Europees paspoort kun je bij je dierenarts regelen. De vorige eigenaar kan zelf een gezondheidsverklaring invullen. Onder een gezondheidsverklaring van een paard wordt verstaan een verklaring, opgesteld door de dierenarts die uw paard recentelijk heeft gezien, waarin hij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts