dinsdag 15 november 2016

Oude tractoren show

Bezoek 33e OMCH-Ruilbeurs voor oude motoren te Herselt. Opendeurdag Geldof Tractors te Bavikhove - Harelbeke (B). De oltimerdag wordt mede mogelijk gemaakt door: . De meest complete agenda met oldtimer evenementen in Nederland: meetings, toertochten en beurzen.


TV: Nieuwe eigenaar gezocht voor oude trekkers.

Oldtimerdag Oude Tractoren. Tractoren Internationaal tractoren en motoren festival in Panningen. De miniaturenshow en oude ambachtsdemonstraties, en de grote markt zijn ook dit jaar . Startpagina met allerlei info over oldtimer tractoren. Het restaureren van tractoren zit in de lift.


Oude personenwagens doen het al jaren goed. Nu stelen ook tractoren de show.

Harkema, toertocht voor oude trekkers vanaf de spitkeet te Harkema. Show van oldtimer tractoren en landbouwmachines. Om uur begint de oldtimershow op . Gezellig samen de tractoren bekijken. Toertocht GOTV, open inschrijving. Heeft u een oldtimer trekker en zin in een toertocht, meld je dan aan.


Mei vertrek vanaf De Nieuwe . DIEPENHEIM - Een show van oude trekkers is grappig, dachten Pascal Böcker uit Diepenheim en Gorenaar Michiel Eertink na een bezoek . IHF) in Panningen is de grootste tractoren en stationaire show in Europa. De oldtimer tractoren zullen worden geshowd aan de noord- en westzijde van het Multi Functionele Centrum aan het Middenpad te . Op deze grootse oldtimershow verwelkomen wij alle hobbyisten en verzamelaars van oude tractoren , stationaire motoren, allerlei oude. Het Groene Hart op Hemelvaartsdag.


Datum, Naam evenement, Plaats. Belgisch Kampioenschap oldtimer ploegen, Rotselaar . Historische Motoren en Tractoren.

Op zaterdag juni houdt de Oude Tractoren Comité Staphorst de jaarlijkse oude tractoren show met rondrit. Bij Wilbertoord pakt uut komt u tractoren tegen uit grootmoeders tijd. Er zijn wel honderden oude. Een groep enthousiaste liefhebbers en verzamelaars van oude tractoren ,. Door Paul Abrahams Dan vindt voor de achtste keer een show van oldtimer tractoren plaats.


De happening brengt elk jaar honderden mensen . We hadden een paar oude trekkertjes in de schuur staan en zeiden: goh, het zou toch. Het tonen van onze mooie gerestaureerde tractoren moet niet altijd gepaard gaan met BOEM-BOEM en rook, het kan ook een op een zachte manier gebeuren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts