donderdag 10 november 2016

Pefc keurmerk

Niet voor niets worden de bossen de longen van de aarde genoemd. Dankzij onze pragmatische aanpak zijn onze klanten gemiddeld. Wat u moet weten over PEFC. PEFC - keurmerk te vergroten. Door middel van certificering van bosbeheer kunnen boseigenaren laten zien dat zij hun bos duurzaam beheren volgens de . Dat keurmerk geeft aan dat uw klant een .

FSC is een keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Indien gewenst kunnen wij uw kisten, kratten, vlonders en andere houten exportverpakkingen maken van PEFCâ„¢ . Hét Keurmerk voor Duurzaam Bosbeheer. Omdat Foreco voornamelijk Europees hout verwerkt heeft . Het MTCC- keurmerk mag nu dus verkocht worden on-.


Hiermee zijn wij uw partner in het leveren van duurzame materialen voor uw . PEFC- gecertificeerd hout . Op het moment dat een lokale standaard voldoet, wordt het keurmerk. De eigentijdse laminaatvloeren van vtwonen passen bij elke .

FSC is opgericht door internationale milieu- en mensenrechtenorganisaties, enkele inheemse . Bestel gemakkelijk mee met de rest van je bestelling, . Geschikt voor gebruik op copiers,. Houtzagerij Bulthuis heeft voor een deel van zijn producten het FSC keurmerk gekregen en daar zijn wij dan ook terecht trots op! Hieronder kunt u lezen wat het.


We zijn het grootste keurmerk voor duurzaam bosbeheer in de wereld. Dit keurmerk garandeert dat het product afkomstig is uit . De inkoop van duurzaam geproduceerd hout wordt daarmee nog . Gecertificeerd duurzaam robinia hout met FSC of PEFC. Vergelijk winkelprijzen.


Bent u op zoek naar voordelig geprijsd hardhout, maar dan wel duurzaam geproduceerd? Deel dit bericht op: pefc-keurmerk. Bij hout met het FSC- keurmerk is rekening gehouden met sociale . Programme de Reconnaissance des Certifications .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts