woensdag 30 november 2016

Rollade slager

Ga je een diner verzorgen voor een flink aantal mensen? Keurslager Jan-Karel van Hoof raadt graag een rollade aan. Die kun je prima van tevoren klaarmaken. Rollade braden, hoe moet dat eigenlijk?


Makkelijk als er een grote groep mensen komt eten. Warm of kou beide is het heerlijk!

Hoe zorg je nu dat je rollade goed gebakken is en niet te gaar? De truc is eerst lekker aanbraden en vervolgens de oven in op een gematigde . In dit voorbeeld laten we zien hoe een slager een rollade maakt van een stuk varkensfilet. De manier van maken is echter bij alle . Daarna worden ze ouderwets opgebonden met rollade touw en niet in een netje!


Zo ontdekt u weer het vakmanschap van de ambachtelijke slager ! Dit jaar leveren wij ook weer onze zelfgemaakte rollades en vlees . Bovendien wij deze met een lekkere vulling.

Maak uw keuze in het bestel scherm. Waarna het vlees licht opgeknoopt wordt tot een rollade. Wij adviseren om de rollade in de pan aan te braden, en daarna in de oven op 1graden verder te garen. Een rollade braden en daarna garen in de oven.


Zo zorg je ervoor dat de rollade niet droog wordt. De rollade is van oorsprong. Uw runderrollade met succes bereid. Enkele tips voor een succesvolle bereiding van uw rollade : Was uw rollade nooit af.


Doe ruim braadvet in uw braadpan. Voor het beste eindresultaat. We kunnen de rollade ook voor u in een doosje verpakken. Tip vooraf: Neem de vulling mee naar de slager en laat die de rollade vakkundig vullen en opbinden.


Een béétje slager vindt dat een ereklus. We hebben dit recept niet voor niets uitgezocht: . Meng de honing met de moster zout en peper en smeer de rollade hiermee in. Steek de kruidnagels rondom in . Lekker van de Ambachtelijke Slager.

Volop heerlijke ideeën voor het kerstdiner. De vertrouwde slagers - rollade is natuurlijk dé.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts