woensdag 9 november 2016

Smits veldhoven beregening

Smits is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor verschillende typen beregening. Om u een duidelijk beeld te geven wat wij voor u kunnen betekenen hebben . Het beregenen van het groen kan doormiddel van verschillende producten. Naast het plaatsen van sproeiers kan ook het aanbrengen van druppelleidingen. SMITS beregeningsmachines zijn standaard voorzien van . Naast dat Smits importeur is van Bauer beregeningshaspels hebben wij ook een eigen. Water is onmisbaar in de wereld van sport en recreatie.


Om de diverse velden in optimale conditie te houden is een goed beregeningssysteem van groot belang . Smits uit Veldhoven werkt veel samen met overheden en treedt daarbij op als partner. De waterpomp is het hart van uw beregeningsinstallatie. Voor de aanleg van beregenings-installaties is in eerste instantie een goed ontwerp van groot belang. Smits BV ontwerpt de volledige installatie naar de . Om de bedrijfszekerheid van onze beregeningsmachines te vergoten. Naast de Bauer en Rain Bird levert Smits ook kanonsproeiers van de merken Komet en.


Smits helpt u graag bij de juiste keuze voor uw beregeningsvraag. Beregening middels sproeibomen zorgt voor een bijzonder fijne neerslag op uw gewassen. RAINSTAR E-modellen en opties die door Smits te leveren zijn. Aanleg automatische beregening op nieuwe Cricket Pitch in Schiedam.


Desgewenst voorzien van bodemsensoren en controllers voor het behalen van de . Dan is het ook mogelijk een afspraak te maken op een ander tijdstip of dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts