maandag 7 november 2016

Biologisch vlees hoeksche waard

In onze biologische boerderijwinkel verkopen we het vlees dat we met het natuurbeheer maken. Heerlijk door de natuur voorgekruid rund- en lamsvlees. In Westmaas staat de oudste boerderij van de Hoeksche Waard.


Op deze kleinschalige en duurzame plek is het goed toeven! Ongeveer honderdvijftig runderen .

Bestel hier uw vleespakket zodat u ook kunt genieten van écht Hoeksch vlees ! Wij hebben een zeer ruim assortiment in biologische kipproducten, smerig. Dat is het uiterste puntje van de Hoeksche Waard en voordat u hier bent heeft u . Biologisch goed verbouwt biologische groenten in de Hoeksche Waard. Samen met onze kinderen, de koeien, schapen, varkens en kippen . Hoeve Rijckevorsel is een biologisch bedrijf met een boerderijwinkel en de mogelijkheid om uw.


Af en toe verkopen wij ook hertenvlees van eigen herten. Boerderij Landzicht is een boerenbedrijf in Strijen, in de Hoeksche Waard dat al .

Bij ons is de cirkel rond: al onze koeien zijn geboren in Nederland en opgegroeid in de Hoeksche Waard , er is dus geen sprake van import. Zo is een bepaalde hoeveelheid antibiotica in biologisch vlees nog steeds. In de jaren verhuist Poeliersbedrijf Hazenbroek naar de Hoeksche Waard. Boer Freek Ampt bezorgt het heerlijke bio vlees elke vrijdagavond tegen een kleine vergoeding in regio Hoekse Waard , Rotterdam, . In de boerderijwinkel wordt het vlees van de dieren verkocht.


Vlak na slacht is het vlees. Als er net geslacht is wordt het . We hebben het over de gans. Hoeve Doelwyck werkt samen met een aantal andere biologische boeren in de Hoeksche Waard. Goudswaard Freek Ampt Rund- en varkensvlees. We halen ook geregeld vlees in de Hoekse Waard bij de familie Ampt.


Ook kun je er terecht voor biologische groente en fruit van het seizoen. Weiderund vlees vee bedrijf Mariënhof, Westmaas, Netherlands. Gezien in de Hoeksche Waard.


Kool weet ook niet wat de dieven met het biologische vlees en vis. De diefstal van vlees en vis met een winkelwaarde van ongeveer 6euro .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts