donderdag 24 november 2016

Arboretum wageningen restaurant

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Het arboretum , vanuit het restaurant heel goed te zien, was net aan het uitlopen met jong . Keuze uit heerlijke gerechten. Dit Nationaal Bomenmuseum is een bezoek waard voor jong . Op mei mocht ik de fijne bruiloft van Arjan en .

U kunt bij ons vanaf 17:uur genieten van bijzondere gerechten uit de klassieke Cantonese, . In dit arboretum , ofwel bomentuin, ontdek je een enorme verzameling van bomen. Geniet van een lunch in restaurant Linnaeus in Het Depot in Wageningen. Aan de rand van de Veluwe, midden in de prachtige natuur, vindt u restaurant Het Koetshuis, bekroond met een Michelinster. Samen met ons team ontvangen. Welkom bij restaurant Bij Blauw , gelegen in het hart van Wageningen.


Ondanks onze locatie in het drukke centrum, kunt u bij ons in alle rust genieten! Klik hier voor de openingstijden en meer .

Onze keukenbrigade, onder leiding van chef-kok Luuk van Rennes staat klaar om . Op de Wageningse berg, een stuwwal uit de ijstij ligt het voormalige landgoed Belmonte met een schitterend uitzicht over het . Ontdek het mooie buitengebied van Wageningen. Wandelen langs de bosran op de stuwwal, over zandwegen en akkers. Het was eeuwenlang een landgoed.


Wageningen ligt in een prachtige omgeving en heeft een enorme schat. Voor een kopje koffie of een heerlijke lunch kunt u terecht In restaurant. Fletcher Hotels biedt ruim hotels door heel Nederland. Geniet in een 3- of 4- sterren hotel op de mooiste plekken zoals langs de kust, midden op de Veluwe . Arboretum Belmonte met haar prachtige botanische tuinen. Na door het arboretum te zijn gelopen, dalen we af naar de uiterwaarden.


BB vindt u diverse restaurants en cafés in het centrum van Wageningen. Op loopafstand van het centrum, maar bijvoorbeeld ook van het arboretum. Restaurant de Wageningsche Berg.


Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij gastheer Erik Wolf en Chef . Zondag juni bezoeken we Het Depot in Wageningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts