maandag 28 november 2016

Mcpp onkruidbestrijding

Duplosan MCPP is een groeistofachtig onkruidmiddel en heeft een systemische werking. Het middel werkt tegen tweezaadlobbige plantensoorten, zoals grote . Duplosan- MCPP is een bladherbicide op basis van de groeistof mecoprop-p dat een aantal tweezaadlobbige overblijvende en éénjarige onkruiden bestrijdt. Toepassen als het onkruid . Luxan Mcpp Duplosan 7Ml.


Een selectief bladherbicide tegen een aantal tweezaadlobbige en eenjarige onkruiden.

Wettelijk gebruiksvoorschrift. Toegestaan is uitsluitend het gebruik als onkruidbestrijdingsmiddel: a. De Boer Drachten is de specialist op het gebied van onkruidbestrijding. De vormen van onkruidbestrijding zijn afhankelijk van het type gebruiker.


Werkingswijze en algemene gebruiksaanwijzing. Molecuulformule (uitleg), C10H11ClO3. IUPAC-naam, (RS)-2-(4- chloor-o-tolyloxy)-propionzuur.


Onkruidbestrijding op weilan maaigrasland en randen van weilanden.

Beste TFérs, Het is zo ver, mijn MCPP is op. Deze is nu niet meer verkrijgbaar (in ieder geval voor particulieren niet). Is er iemand die een vergelijkbaar product . Een week (MCPA) tot een maand( MCPP ) na een bespuiting met groeistof mag het perceel niet worden. Ilona had me gevraagd of ik meer informatie heb over MCPP en de milieu- effecten daarvan. Ik heb met name over de Drentsche wateren niet . Ik heb op april mcpp gespoten tegen ridderzuring, brandnetels en een deel bereklauwen, twee dagen later heb ik nog een deel gespoten . Dat is geen bestrijdingsmiddel, maar een groeimiddel.


Daardoor gaat de plant zó hard groeien . Mastino, heb ondertussen ook een belgische site gevonden waar ik de ingredienten van het groeistof mcpp en mcpa heb gevonden . Nu stond er op dit stuk enorm veel onkrui een groot deel van dit onkruid heb ik al weg door het spuiten van MCPP. Brandnetels reageren beter op MCPP. Selectief herbicide in gazons en grasvelden. Starane Kombi, MCPP -P, MCPA.


Afschermkap gebruiken, uitkijken voor verwaaiing! Inzetten tussen november en maart. Windsingels, schermen en hagen.

Verantwoord onkruid bestrijden. In het voorjaar word je als tuinliefhebber helemaal blij van alles wat er weer gaat groeien en bloeien. Anne is de man die het chemische middel MCPP gaat uitproberen.


Het is geen bestrijdingsmiddel, maar een groeimiddel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts