woensdag 11 november 2015

Rijbewijs voor tractor

Om op de openbare weg op een tractor te rijden heeft u een trekkerrijbewijs nodig. Op eigen wegen en akkers is het rijbewijs niet verplicht. Het G- Rijbewijs is een Belgisch rijbewijs voor het besturen van tractoren en.


Met rijbewijs G kan men tractoren besturen in het kader van land- en bosbouw. Wanneer tractoren buiten dit toepassingsgebied worden .

Met de categorie T op het rijbewijs mag u (vanaf jaar) een LBT en een. Vergroot afbeelding: Foto van een tractor Foto van een tractor. Het rijbewijs G is van toepassing op alle landbouwvoertuigen. VAB-Rijschool organiseert geen praktijkopleidingen voor Rijbewijs G. Hiervoor kan je terecht bij een landbouwschool of erkend landbouwvormingscentrum.


Reeds vanaf jaar de baan op met een tractor of landbouwvoertuig! Theorie vanaf jaar en maand. Parktijk en Proef op privaat terrein van de Waregemse.

Deze bestuurders zouden een tractor bestuurd hebben die gebruikt werd. Wie moet houder zijn van een rijbewijs geldig voor de categorie G? De examinator neemt plaats op de tractor , naast de kandidaat. Dag Timo, hier staat het allemaal iets duidelijker uitgelegd. Met categorie T op het rijbewijs mag u een land- en bosbouwtrekker (LBT) en een voertuig met . Om in het bezit te komen van het tractor rijbewijs dien je eerst te slagen voor het theorie-examen bij het CBR. Je mag al theorie-examen doen wanneer je 15 . Deelnemers leren rijden met een tractor en kunnen zich veilig voortbewegen in het verkeer.


Het tractor rijbewijs is alleen noodzakelijk voor het besturen van deze . ASSEN - Er moet een speciaal rijbewijs komen voor het rijden op extreem. Ga je de openbare weg op met een tractor of landbouwvoertuig? Dan moet je in het bezit zijn van een geldig tractorrijbewijs.


Een Nederlandse rijbewijshouder mag in België alleen tractoren en landbouwvoertuigen besturen als hij in het bezit is van het CE- rijbewijs. Rijschool Haarlem is de enige rijschool in Haarlem en omstreken die een eigen lescombinatie heeft. Van het Merk New Holland met een . Wil jij snel je tractor Rijbewijs T halen?


Online theorie-opleiding en spoedcursus praktijk.

DON Opleidingen is dé opleider voor beroepschauffeurs. Vraag meer informatie aan! T- rijbewijs snel, efficiënt en goedkoop halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts