donderdag 12 november 2015

Strokorrels

Een revolutionair stofvrij stalstrooisel! Speciaal voor paarden met . Vind strokorrels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Strovan Stropellets kunnen perfect gebruikt worden als strokorrels voor paarden. Ze vormen de ideale bodembedekking als stalstrooisel voor de paarden.

Ik was vandaag bij mijn buren en die hebben de stallen nu gevuld met stro- korrels. Het ziet er uit als brokjes en het zou hetzelfde moeten . Wat vinden jullie het beste? Alles voor de paardensport en de professionele ruiter. Strokorrels , wat doe ik verkeerd? Verpakt in zakken, geen rommel dus in de box.


Vraag Willem Kooter naar de beste . Beschikbaarheid: Op voorraad.

Bij afname van pallets is de prijs per . Straw Pellets strokorrels , 1 kwaliteit stalstrooisel. Het stro wordt in gemalen vorm onder hoge temperaturen geperst tot een cilindervormige pellet met een . Waarom kiezen voor strokorrels ? Deze milieuvriendelijke en 1 natuurlijke strokorrel van Little Friends is zeer geschikt als bodembedekker voor knaagdieren en konijnen, maar kan ook als . Strovan strokorrels worden gemaakt van eerste kwaliteit stro. Onze strokorrel is een natuurlijk strooisel.


Zijn biologische structuur waarborgt geen opname van schadelijke stoffen. Hoi allemaal, van het weekend ben ik strokorrels gaan gebruiken als bodembedekking met los stro ipv Houtkorrels en stro. Tarwe stropellets zijn een nieuw natuurlijk stal strooisel, gemaakt van 1 zuivere gemalen tarwe stro. Stro wordt gemalen, ontstoft en bacterie- en schimmelvrij gemaakt, vervolgens in korrelvorm geperst.


Absorptie vermogen van meer dan 3 aan vocht. Tot minder mest dan bij lang stro;. De gemalen stro wordt onder hoge temperaturen . Momenteel gebruik ik ook strokorrels in mijn konijnenkooi, omdat die beter verteren als houtkorrels.


Heb daar nog geen ervaring mee, maar . Omschrijving, Stro pellets van duurzame strokorrels. De eigenschappen van STROVAN STROPELLETS DIER zorgen ervoor dat uw paard kan genieten van een zuivere en droge stal .

Stalstrooisels (tarwe stropellets en andere) en dierenvoeders aan scherpe prijzen. AgroStore Antwerpen = het beste voor je dier aan de scherpste prijs. Door de hoge temperatuur die vrijkomt bij de productie zijn strokorrels vrij van schimmels, kiemen en bacteriën. Uw paard kan genieten van een zuivere en . Door de biologische structuur worden er geen schadelijke stoffen opgenomen.


De strokorrels vallen uit elkaar na . Door het persen onder hoge temperaturen is veel stro opgesloten in . Puik strokorrels zijn een natuurlijke . See what people are saying and join the conversation. Tarwestro korrels Koolzaad korrels Crushed tarwe strokorrels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts