dinsdag 10 november 2015

Kuikens verzorgen

De kuikens die bij ons gekocht worden, of die u zelf via de broedmachine heeft uitgebroe hebben geen moeder waar ze onder kunnen gaan zitten. De eerste stappen die genomen moeten worden bij het verzorgen van je kuiken. Waar moet zeker rekening mee gehouden worden?


Het verzorgen van kippen kuikens. Deinfodeler in Huisdieren (Dier en Natuur), 29-11-20(laatste update) - reacties. FacebookGoogle+TwitterWhatsapp/ . Het uitbroeden van eieren en het grootbrengen van kuikens is enorm leuk om mee te maken.


U zult uw kleine kuikens zien opgroeien en weet zeker dat ze van. Aan de hand van het gedrag van de kuikens weet u of de warmte lamp niet te heet of te koud is voor ze. Dit hoofdstuk beschrijft kort de voeding en verzorging van kippen.


Een goede voeding laat deze kuikens uitgroeien tot mooie gezonde Barnevelder kippen. Hallo, Ik heb een paar vraagjes over het verzorgen van kuikentjes ; - Hoeveel ruimte hebben een paar kuikens en een kloek nodig? KUIKENS : hoe verzorgen ,verschil hen en haan, etc aug. Wanneer moet een pasgeboren kuiken drinken?


Kuikentjes laten opgroeien. Je ziet ze opgroeien van tsjirpende balletjes pluis tot gevederde kippen die eieren . Wat je best wel en beter niet doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts