woensdag 25 november 2015

Afvalpers

Vind afvalpers op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Heeft u een afvalpers nodig? Allmarec heeft een breed assortiment afvalpersen, balenpersen en andere machines om de afvalhoeveelheid te reduceren.


Omschrijving: De afvalpers is bedoeld om afvalzakken samen te persen in een zak.

Al het kantine, kantoor en keukenafval gemakkelijk tot zak persen. De aanschaf van een afvalpers heeft een aantal grote voordelen voor uw organisatie. Hier vindt u meer informatie over onze afvalpersen en ons assortiment. Met een afvalpers compacteer je gemengd afval, direct in een afvalzak.


Dit zorgt voor een efficiĆ«nte en hygiĆ«nische verwerking van (rest)afval. Een afvalpers levert u vele voordelen. Met de afvalpersen van Velthof Milieutechniek perst u uw afval – plastic, papier, karton of ander verpakkingsmateriaal –als balen of direct in de container.

Huur uw perscontainer bij Nijssen Recycling. Diverse mogelijkheden waaronder mobiele perscontainers en stationaire afvalpersen. Metalen persplaat met hefboom om het volume van het afval te verminderen in de huisvuilcontainers.


De juiste en gemakkelijke oplossing voor de steeds maar groeiende berg afval is een afvalpers. Door de hefboom naar beneden te. VBS Machinery heeft een uitgebreid gamma aan afvalpersen: ecopress, monoblok, statonaire persen, schroefpersen. Afvalpers voor het comprimeren van afvalzakken.


Deze recycling persen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Veel gebruikte afvalpersen. ALEXANDRE stationaire afvalpersen. Gebruikte en nieuwe stationaire afvalpersen. Het volume van de plastic folies wordt met onze afvalpers tot gereduceerd.


Het comprimeren van plastic in deze machine gebeurt door een combinatie van . De pers kan gebruikt worden voor het . Zoek jij naar tweedehands bouwmachines afvalpersen?

Neem direct contact op met de verkoper van afvalpersen. Klik op het plaatje om meer details te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts