dinsdag 17 november 2015

Cactus wit

Dan is deze porseleinen cactus precies wat u nodig heeft. Dit beeld is gemaakt van geglazuurd porselein en is wit van kleur. Hij heeft een hoogte van 40cm en . Geniet van een echte woestijnzonsondergang aan tafel. Kom samen met je gasten in tropische sferen met deze .

Cactus vaas - wit - 15x10xcm. Met deze hippe vaas voeg jij een echte eyecatcher toe aan je interieur. Potten en bakken Het juiste formaat pot is erg belangrijk voor een cactus.


Leuke set van cactussen , een hert en witte bolvaas met groen houten schaaltje. Serax cactus vaas (groen en wit ). Een groot voordeel: deze cactus prikt niet. Volg de laatste fashion trend met dit te gekke horloge met cactus wijzerplaat en mintgroen leren bandje.

Maakt jouw outfit direct compleet. Kwantum, daar woon je beter van! Ongedierte en schimmels die cactussen kunnen belagen. Een tof item in je interieur.


Tafellamp uit de Feelings verlichting collectie. Zelfs zonder een bloemetje is deze vaas nog onwijs mooi. Bestel nu bij Meerdanlicht.


Mooie design lamp in de vorm van een bloeiende cactus voor de baby- of kinderkamer. Topservice, klanttevredenheid! Vetplanten en cactussen zijn over het algemeen heel sterk en hebben niet zo snel last van ziektes. Mijn Haworthia heeft roze- witte vlekken in de kern.


Neem de potten vast en bekijk de planten van dichtbij: witte vlekjes op de plant? Bekijk de zijkant en onderkant van de pot: dat zijn geliefkoosde plaatsen. CeĆ«er een gezellige sfeer met deze stoere Madam Stoltz cactus ! De lamp is in Spanje gemaakt en daarna met de .

Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Fleur jou kinder- of babykamer op met dit mooi cactus knuffel kussentje van OYOY. De cactus is terug hip en trendy! Het kussen is gemaakt van 1 katoen en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts