dinsdag 24 november 2015

Strooizout voor onkruid

Onkruid verwijderen met speciaal strooizout. Weinig over bekend maar 1 effectief! Groene aanslag en onkruid tussen bestrating is heel eenvoudig te verwijderen door royaal strooizout over de bestrating te strooien en vervolgens flink water . Om onkruid in de toekomst te voorkomen is er een oplossing om zowel in het voor als najaar strooizout te strooien tussen de voegen van de . Op het eind van de winter wordt strooizout meestal tegen weggeefprijzen aangeboden, sommige .

Op steeds meer opritten en stoepen ligt in het voorjaar een laagje zout. Dat zout is niet bedoeld om gladheid te bestrijden, maar om het onkruid. Verschil tussen strooizout en onkruidzout. Met deze middeltjes tegen onkruid hoef je geen grof geschut meer boven te halen. Strooizout is nog effectiever dan gewoon keukenzout.


Zout tegen onkruid wordt steeds vaker gebruikt. Op mooie zonnige dagen zit je er bovenop: onkruid dat tussen de tegels van je terras door groeit. Gelijk strooipatroon door smalle korrelgrootteverdeling Snelle werking door kleine korrels Uitstekende hechting .

Het onkruid zal vanzelf afsterven op het moment dat het zout opneemt. Strooi daarom royaal strooizout over de tegels en herhaal dit om de . Op onkruid tussen de tegels van een mooie terras of tegelpa zit niemand te wachten. Gooi strooizout over het onkruid en giet er water overheen. Nu de tijd van onkruid er weer aankomt is strooizout ook een uitkomst.


Beste onkruid verwijderaar. U doet zout in een gieter . Het is schadelijk voor de . Eef Coolen: “Gewoon zout helpt. We gebruiken het in de tuin om onkruid te bestreiden. Maar waarom zou je zout in je.


Onze excuses, geen resultaten gevonden. Zoek naar: Onze voordelen. Beoordelingen onkruidzout. Wist u dat strooizout helpt tegen onkruid. Strooi de zout op onkruid en u ziet binnen enkele dagen dat deze al bruin wordt en makkelijk te verwijderen is.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Na een paar dagen vergelen ze en gaat het onkruid dood. Ik gebruik gewoon strooizout wat je swinters tegen gladheid buiten gebruikt. U mag geen azijn, zout en chloor gebruiken om onkruid te bestrijden. Het effect van deze middelen op het milieu is nog niet beoordeeld. Ja het werkt, en je kunt voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.


De diverse korrelgrote zorgt voor een langdurige werking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts