donderdag 3 november 2016

Rijbewijs tractor

Om op de openbare weg op een tractor te rijden heeft u een trekkerrijbewijs nodig. Op eigen wegen en akkers is het rijbewijs niet verplicht. Het G- Rijbewijs is een Belgisch rijbewijs voor het besturen van tractoren en. Een trekkerrijbewijs (officieel Certificaat voor vakbekwaamheid) is in Nederland verplicht om met een trekker op de openbare weg te mogen rijden. Met de categorie T op het rijbewijs mag u (vanaf jaar) een LBT en een.


Vergroot afbeelding: Foto van een tractor Foto van een tractor.

VAB-Rijschool organiseert geen praktijkopleidingen voor Rijbewijs G. Hiervoor kan je terecht bij een landbouwschool of erkend landbouwvormingscentrum. Met rijbewijs G kan men tractoren besturen in het kader van land- en bosbouw. Wanneer tractoren buiten dit toepassingsgebied worden . Het rijbewijs G is van toepassing op alle landbouwvoertuigen. Om in het bezit te komen van het tractor rijbewijs moet je eerst slagen voor het theorie-examen bij het CBR.


Je mag al theorie-examen doen wanneer je 15 . Deze bestuurders zouden een tractor bestuurd hebben die gebruikt werd.

Met categorie T op het rijbewijs mag u een land- en bosbouwtrekker (LBT) en een voertuig met . Het tractor rijbewijs is alleen noodzakelijk voor het besturen van deze . Personen die harder dan kilometer per uur op een tractor willen rijden, moeten voortaan in het bezit zijn van het rijbewijs BE. In dat geval is een snelheid van . Ze zouden je veel beter examen kunnen laten. Dag Timo, hier staat het allemaal iets duidelijker uitgelegd.


Wie moet houder zijn van een rijbewijs geldig voor de categorie G? De examinator neemt plaats op de tractor , naast de kandidaat. Het T rijbewijs halen voor je tractor ? Dat kan bij rijschool Dek in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen. Informeer naar de kosten voor het trekkerrijbewijs.


Ga je de openbare weg op met een tractor of landbouwvoertuig? Dan moet je in het bezit zijn van een geldig tractorrijbewijs. Groot aanbo goede prijzen, vertrouwd en snel geleverd.


Het Tractor rijbewijs T halen in Limburg of Brabant? DON Opleidingen is dé opleider voor beroepschauffeurs. Vraag meer informatie aan!

T- rijbewijs snel, efficiënt en goedkoop halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts