donderdag 22 oktober 2015

Alfalfa gezond

Het lijkt namelijk verdacht veel op taugé, maar de smaak is anders. Alfalfa is misschien wel de meest gezonde groente. Zowel fysieke als mentale prestaties kunnen worden verbeterd door het regelmatig eten . De geneeskracht van alfalfa - Gezond. Omdat dit grassoort lange wortels heeft is het in staat alle belangrijke voedingsstoffen diep uit de grond .

Hier vind je informatie over lalfalfa en de mogelijke voordelen voor de gezondheid , evenals voedingsfeiten, veilighei bijwerkingen en meer. Lees hier waarom alfalfa goed is voor jou en wat voor een lekkere twist het aan eten kan geven! Denk aan broccoli kiemen, peulvruchten kiemen, taugé.


Het heeft voordelen voor de spijsvertering en het kan de weerstand verhogen. Diabeten kunnen alfalfa gebruiken om de . Kiemgroenten zijn jonge, net ontkiemde plantjes. Taugé en alfalfa zijn voorbeelden van kiemgroenten.

Zelf alfalfa kweken is super simpel. Hoe gezond is alfalfa nu echt en waar kan ik alfalfa kopen? In dit blogartikel vertellen. Alfalfakiemen zijn malser dan taugé en zijn lekker in salades, als garnituur op brood of in omeletjes.


Op het moment dat ze geoogst worden, zitten ze vol vezels, . De alfalfa (Arabisch voor: vader van alle voedsel) is een spruitgroente. Het is de bekendste van alle kiemzaden en is afkomstig van de luzerneklaver. Kiemen, je kent ze vast wel…. Van die kleine kronkelige sprietjes, denk bijvoorbeeld aan alfalfa en tuinkers. Ik weet nog dat wij deze op de . Maak eens je eigen alfalfa.


Happy and healthy geeft je tips! Nooit geweten dat alfalfa echt mega gezond is. Alle soorten zaden, granen of peulvruchten kunnen ontspruiten.


Groene smoothies zijn gezond ! In talrijke grechten te gebruiken, rauw en overal mee te combineren.

Latijnse naaMedicago Sativa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts