woensdag 21 oktober 2015

Laurierhaag snoeien

Van de laurierkers (Prunus laurocerasus) is een prachtige wintergroene haag te snoeien. Het grote glanzende blad vormt al snel een dichte . Wij geven daarom een aantal handige tips! De laurierkers of lauriehaag is een dichte, wintergroene struik. Door de snelle groei moet je een laurier snoeien om hem binnen de perken te .

Je wilt een laurier haag snoeien ? Plantencentrum Maréchal geeft je uitgebreid advies! En hoe je nu het beste een mooie groene strakke haag kan krijgen. Deze wijze van snoeien dient plaats te vinden in het voorjaar. Lodewijk laat zien hoe en.


De Prunus groeit als een dolle. Beste allen,Wij hebben in de achtertuin een laurier , ik denk een prunus laurocerasus (zie foto). Gelukkig laat de laurierkers zich makkelijk snoeien het hele jaar door.

Dan is het belangrijk om te weten hoe en wanneer je deze het beste kunt snoeien. Laurierhaag snoeien - Laurierhaag. Wij verzorgen de complete aanleg en het onderhoud van jouw laurierhaag.


Ontdek hier hoe wij je helpen. Prunus lusitanica ( Portugese laurier ) is uitstekend geschikt als wintergroene haag. Met behulp van onze tips kunt u zelf . De prunus, of laurierkers , is een snelgroeiende haagplant die ook nog eens wintergroen is.


Wanneer moet u uw laurier snoeien ? Dit zijn de twee eigenschappen bij uitstek die de laurierkers zo . De glanzend groene bladeren dragen sterk bij aan de uitstraling van deze haag, en deze bladeren zijn er dus het hele . Als je jouw laurier struik wil snoeien , moet je dat niet nu doen, snoeien doe je altijd in het najaar,ik heb het even voor je opgezocht op laurier. Bovendien laat de plant zich gemakkelijk snoeien. Deze eigenschappen maken van de laurier een zeer makkelijk te gebruiken plant voor . Ik krijg binnenkort iemand over de vloer die mijn laurierhaag snoeit.


Om de laurier te snoeien , kunt u gebruik maken van de Gardena snoeischaren die in de webshop te koop zijn. Geen afvoer snoeisel nodig.

Bij gebruik als heg keer per jaar snoeien. Plaats hem dan op Werkspot. Heb jij een soortgelijke klus?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts