woensdag 14 oktober 2015

Stro opslag

Mobiele en vaste opstellingen. Eventueel op wielen , voor vergunningvrij. Voorkom brand in uw hooi- en stro - opslag. Is hooi en stro opslaan een onderdeel van uw bedrijf? Hallo allemaal, hoe kun je het beste stro opslaan buiten ?

Wat de stro - opslag en stroverdeling betreft zetten we daarom een aantal aandachtspunten op een rijtje. In Woldendorp heeft donderdagochtend een hooibrand gewoed. In de Reiderwolderpolder bij. In stro ontstaat alleen broei, als in de baal veel. Bij voorkeur in een aparte opslag.


Volgens Raymond Plovier, de partner van Valerie Vandenbussche, dient de constructie wel degelijk voor de opslag van hooi en stro. Image may contain: sky and outdoor. We gaan op weg naar een melding van een brand aan de Garreweertsterweg in Appingedam.

Maandagnamiddag om kwart voor zes brak een brand uit in een opslagplaats naast en woning in de Reyserereun in Kersbeek Miskom, een . Hooi en stro zijn - mits niet ingekuild- inerte goederen. Zelfstandige, losse opslag buiten een inrichting: alleen artikel 3. Bedenk ook waar je het stro gaat opslaan en hoeveel licht er in het verblijf mag vallen. Zorg voor een aparte stro - opslag , best buiten de stal. Het gebruik en verbruik van stro is momenteel erg actueel, omwille van de extra.


De stro - opslag moet zo gekozen zijn dat de ventilatie niet gehinderd wordt. Sorry, geen advertenties gevonden . ZWIJNDRECHT - De opslagruimte van stro en hooi bij een manege is in brand gevlogen. Poelman in 2e Exloérmond zijn wij een stro - opslag aan het bouwen. Stro - opslag – 2e Exloérmond. Hier zeggen we: liever stro verkopen en mest aanvoeren met geld toe.


Bij een boerderij aan de Haarwal in Wageningen is donderdag aan het einde van de middag ruim kuub stro in vlammen opgegaan. Wij voeren jaarlijks duizenden gratis temperatuurcontroles uit in de hooi- en stro - opslag bij onze klanten. Met deze hooibroeicontroles voorkwamen . De hooi en stro opslag in de Kannerberg brandt niet maar smeult vooral. Dat is de conclusie nadat een robot opnames heeft gemaakt in de .

Haren - Vrijdagavond om 20. Vernieuwen hooi- en stro opslag , westeinderweg , leidschendam. De betreffende lokatie ligt in de wijk Stompwijk in de buurt Landelijk gebied Stompwijk. Het dak van de loods met stro en hooi raakte beschadigd.


Na het uitmesten wordt stro in balen aangevoer losgemaakt en over de stal. Zorg dat de opslag van de strobalen of pakjes niet te hoog en voldoende stabiel. Er is een omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een jongveestal ( type roundhouse) en een uitbreiding van de stro - opslag en een nieuwe . Voor machines en hooi- en stro opslag is een nieuwe eenvoudige veldschuur gebouwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts