woensdag 14 oktober 2015

Planten die het hele jaar bloeien

Wat is er mooier dan een tuin die het hele jaar door bloeit ? Tijd voor de vroeg bloeiende vaste planten om hun mooie bloemen te showen, ze staan te . Ieder jaar ziet je tuin er net weer even anders uit. Wil je een bloemenweelde van vaste planten die lang bloeien ? Heel mooi: het hele jaar door een border langs het gazon of tuinpad vol bloeiende planten. Bekijk onze aanplanttips voor een bloeiende border.

Wissel deze langbloeiers af met vaste planten , struiken en kuipplanten ,. Door de lange stelen zijn ze ook heel goed te gebruiken als snijbloem. Een mooie tuin het hele jaar door: het aanbod van planten , struiken. Zo blijft de border mooi ook als de vaste planten niet meer in bloei staan. Voor een goed resultaat is het . Wat jouw favoriete buitenmoment ook is, je omringt jezelf het liefst met plantsoorten die de hele zomer doorbloeien. Vooral eenjarige zomerbloeiers staan . Assortiment vaste planten met kleurrijke bloemen - kleurige vasteplant.


Er zijn planten die in de winter bloeien.

Combineer ze met bladhoudende planten of heesters en de tuin houdt het hele jaar kleur. Vaste planten hebben het hele jaar door veel te bieden. Veel soorten vormen ieder voorjaar nieuwe stengels en bladeren, andere blijven zelfs de hele winter . Gebruik voeding met een hoog gehalte aan fosfor en kalium.


Snoeien enkel wanneer nodig en dan in het vroege voorjaar na de bloei. Meer dan 4groenblijvende en wintergroene vaste planten online te koop bij Tuinplant. De vaste plantenwebshop van Nederland! Wen eraan om de uitgebloeide aren direct na de bloei weg te knippen.


Deze planten kunnen het hele jaar door geplant worden, behalve bij vorst overdag en. Een tuin is het hele jaar denken in beelden. In veel tuinen zijn in de herfstperiode geen bloeiende planten meer te vinden terwijl er genoeg planten te vinden . En welke planten bloeien nu jaar na jaar rijker dan vasteplanten ? Het hele jaar door een festival van kleurige bloemen: het kan met vasteplanten ! In het beplantingsplan is besproken dat het raadzaam is planten zo te selecteren dat er het hele jaar door groene en bloeiende planten aanwezig zijn in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts