dinsdag 13 oktober 2015

Snoeien laurier

Laurierkers (Prunus laurocerasus) is wintergroen en het grote . Wij geven daarom een aantal handige tips! De laurierkers of lauriehaag is een dichte, wintergroene struik. Door de snelle groei moet je een laurier snoeien om hem binnen de perken te . In maart vindt de vormsnoei plaats.

Je wilt een laurier haag snoeien ? Plantencentrum Maréchal geeft je uitgebreid advies! Hoe houd je laurier ( Laurus nobilis) in topvorm. De Prunus groeit als een dolle. Wanneer moet je laurier op stam snoeien en bemesten. Lodewijk laat zien hoe en.


Laurier snoeien Je heb vragen over wanneer en hoe je het beste laurier kan snoeien. En hoe je nu het beste een mooie groene strakke haag kan krijgen.

Heb je laurierstruik in de tuin staan? Dan is het belangrijk om te weten hoe en wanneer je deze het beste kunt snoeien. Deze wijze van snoeien dient plaats te vinden in het voorjaar. Wij verzorgen de complete aanleg en het onderhoud van jouw laurierhaag. Laurierhaag , snoeien , onderhouden of bemesten?


Ontdek hier hoe wij je helpen. Met behulp van onze tips kunt u zelf . Laurier (Laurus nobilis) is een plant uit de laurierfamilie (Lauraceae). De plant wordt in de keuken als kruid toegepast. In principe volstaat het om eenmaal per jaar een snoei uit te voeren. Als u 2x per jaar snoeit kunt u de laurier.


Snoei dan aan het einde van juni. Beste allen,Wij hebben in de achtertuin een laurier , ik denk een prunus laurocerasus (zie foto). Vraag: snoeien laurier op eigen grond. Het is dus verstandig deze haag flink terug te snoeien in het voorjaar.


Hoe meer u snoeit , hoe compacter en voller de plant wordt. Met de hand snoeien met een snoeischaar geeft geeft het beste resultaat.

Ook handige informatie over bloembollen en planten. Als je jouw laurier struik wil snoeien , moet je dat niet nu doen, snoeien doe je altijd in het najaar,ik heb het even voor je opgezocht op laurier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts