donderdag 15 oktober 2015

Japanse kwee

Brede, sterk groeiende heester uit Japan met fijne doornen. Bloeit in maart-april met zalmkleurige-oranjerode bloemen. De vrucht van de Japanse sierkwee is een appel die in het Japans.


Japanse kweeën bloeien in maart in rode tinten of in wit. Chaenomeles of de Japanse sierkwee.

Het sap of vruchtenmoes is te gebruiken . De hoogte na jaar is m. De vorm lijkt behoorlijk op haar familieli de kweepeer. Zodra ze rijp en diep tot oranje geel . Geen inheemse struik, maar wel eentje die al vroeg in het seizoen bloeit . Binnen 2-werkdagen bezorgd! De bloemkleur is rozerood en de bloeitijd is van ca.


De Japanse Sierkwee is een bladverliezende, breed uitgroeiende struik van m hoog.

Zij geuren aromatisch en lijken op de echte Kwee (Cydonia oblonga). Het is een struik met lange scherpe doornen aan de takken. Kweepeer recepten met kweeperen - kweeperencompote, kweepeerjam, kweepeermarmelade, kweeperengelei, vruchtensap, taart, kweeperenwijn en . De Dwergkwee is een struik die van oorsprong uit China . Na de prachtige bloei verschijnen aan deze kwee de appelvormige gele vruchten. De geur ervan is heerlijk!


Dit charmante struikje is niet alleen mooi, maar ook nog eens nuttig: de keiharde maar geurige kweepeertjes kunnen voor sap en likeur gebruikt worden. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties . Bij temperaturen beneden de -2°C extra . Op zoek naar het lekkerste aardperen met gember en japanse kwee recept?


Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Laat je inspireren en ga. Online bomengids voor noord Europa. In het najaar verschijnen er kleine, gele 'appeltjes' aan deze struik. In talloze parken en plantsoenen staan ze, de enigszins . Deze Japanse Kweepeer bloeit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts