dinsdag 20 oktober 2015

Stichting dierproefvrij

Hoeveel dierproeven worden er jaarlijks uitgevoerd in Nederland? Eenmalig doneren aan onze stichting of donateur worden is natuurlijk ook mogelijk. Daarbij ligt de nadruk op het stimuleren van proefdiervrije . Voorlichting over dieren in experimenten, maatschappelijke lobby en pressie en publieksacties om dierproeven te vervangen.


Stichting MS Research heeft jarenlang dierproeven op apen in het proefdiercentrum BPRC gefinancierd.

Naast apen worden ook andere dieren gebruikt in . Malariavaccin: hoe verloopt het onderzoek naar een nieuw vaccin? Dit willen wij bereiken door de ontwikkeling en implementatie van innovatieve proefdiervrije . Download de gratis opzegbrief of gebruik de online opzegservice met opzeggarantie! Er is geen enkel excuus voor het pijnigen en doden van dieren omwille van make-up, zeep en andere toiletartikelen. Gelukkig zijn dierproeven voor . Het is bewezen dat wereldwijd veel dierproeven zonder verdoving worden uitgevoer ook als vrijwel zeker is dat ze pijn en leed veroorzaken.


De controle is minder scherp dan bij het Leaping Bunny logo.

Proefdiervrij ziet zich als de motor achter proefdiervrij onderzoek. Deze shampoo is absoluut proefdiervrij. Voor Europa geldt deze shampoo echter nog altijd dierproefvrij. Wij gaan samenwerken met de Nederlandse Brandwonden Stichting.


Welke cosmetica merken zijn echt dierproefvrij ? Hier vind je een recente lijst van merken die - wereldwijd - echt dierproefvrij zijn. Lees hier achtergrondinformatie over dierproefvrije make-up. Sommige dierproefvrije producten bevatten het logo van Stichting Dierproefvrij. Het ongefundeerde en hypocriete verzet tegen dierproeven maakt een.


Hartstichting, de stichting MS-research, deuniversiteiten uit de . Een logo dat garandeert dat er voor de bestanddelen van cosmetica geen . Vind hier de beste make-up labels met een dierproefvrije. Het label is aangesloten bij de Stichting Dierproefvrij en daar mag ze gerust fier op . De Leaping Bunny norm wordt in Nederland ook ondersteund door de Anti Dierproeven Coalitie en de Stichting Afschaffing Dierproeven. Zij willen wetenschappers en onderzoeken stimuleren om . Graag brengen wij de vacature voor commissielid van de CCD onder uw aandacht.


Vacature voor lid Centrale Commissie Dierproeven.

Vandaag is een mooie dag voor ons. Evaluatie Wet op de dierproeven. Voedsel en Warenautoriteit, de stichting Dierproefvrij , de stichting Dierenbescherming, de Nederlandse Federatie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts