woensdag 28 oktober 2015

Kinderen moestuin

Kinderen vinden een moestuintje hartstikke leuk. Maar hoe maak je er meteen een succes van? Tips voor het opzetten, makkelijke groentes, en meer.


Voor je aan de slag gaat in de moestuin is het handig om eerst een teeltschema te maken. Om kinderen gemotiveerd te houden moet er eigenlijk iedere week .

Tuinieren met je kinderen wordt super met deze handige tips en tricks! Lekker, je tanden zetten in een. Begin een moestuin met kinderen ! Kies het liefst voor makkelijke groenten en een vierkante-meter-tuin.


Bekijk mijn aanbod voor een eenvoudige . Alles wat je moet weten om een echte tuinier te worden. Nog even en je eet groentjes uit je eigen moestuintje.

Handige tips voor een eigen moestuin. Samen met je kinderen groenten kweken in de moestuin is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Wij helpen je op weg met leuke tips. Ook voor kinderen is dit een enorm . Met die wetenschap kunnen we ze maar beter van kleinsaf aan motiveren om aan de slag te gaan in de moestuin.


Jong geleerd is oud gedaan. Het is heel belangrijk om jonge kinderen in contact te brengen met . Insectennet voor moestuin m². Zo lieten we je eerder al eens zien . Moestuinieren met kinderen is hartstikke leuk!


Omdat kinderen toch al graag in de modder wroeten (en omdat de zon zich eindelijk laat zien) is een moestuin deze zomer ideaal. Laat de bak zien en vertel dat er voor . Zelf voor je groenten en fruit zorgen? Een moestuin aanleggen is helemaal niet zo moeilijk en hartstikke leuk om te doen, vooral met kinderen ! Zaaien, planten, snoeien of een eigen moestuin maken.


Erg leerzaam en hartstikke gezellig zo met je kleinkinderen.

Een tuintje voor kinderen ? Leuk en leerzaam, maar ook superbelangrijk ! Waar komen groentjes vandaan ? Praktische tips voor het realiseren en gebruiken van een educatieve moestuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts